Merhaba...
Arakadaşlar yine yardıma ihtiyacım var ama bu kez biraz karışık.
4+4 eğitim sistemine geçtiğimiz için artık seçmeli dersler veriyoruz ve bunlar normal derlerin dağıtımından farklı.
1- GENEL adındaki sayfada hangi dersi almak istediği işaretleniyor.
2- Dersi işaretleyen öğrenci sayısı 25 ten fazla ise sınıf ikiye bölünüyor.( Her 20 kişiye bir sınıf verilecek ilerisi için )
3- Ders programı oluşturuluyor.
Ders programı oluşturma mantığı bu seçilen dersler son iki saate gelecek şekilde farklı 4 güne dağıtılıyor.
Bazı okullar tümünü bir güne koyuyor. yani değişebiliyorda.
program oluşturmadaki mantık bir öğrenci toplam sekiz saat seçmeli ders almalı.
4- Sonra bu koşullar şartında her öğrenci için gideceği sınıf belirleniyor.
şizdi sizden ricam eğer yapabilirseniz bunu 1000 öğrenciye uygulanacak şekilde hazırlamanız.
1000 öğrenci dedim çünkü bu sistem kademeli uygulanıyor her sene bir sınıf daha eklenerek ilerleyecek yani üç yıl sonra tüm okula uygulamak zorunda kalacağız.
sayı ileriye dönük düşünülmüştür.
Akıl akıldan üsütündür. sizin daha farklı uygulama planınız varsa uygulayabilriz.
yeterki bu öğrencilerden seçime göre hangi öğrenci hangi gün derse girecek belli olsun.
ben yaptığım sistemde bunu elimle dağıttım ama başaramadım bazı öğrenciler için sistem çakıştı ve dersini dağıtamadım ilerde içinden nasıl çıkarım bilmiyorum.
Lütfen yardım edin sıkıntılı, karışık içinden çıkamadığım bir durum.
Kullandıkça size dua ederim.
Allah rıza için yardımcı olun.
Arakadaşlar yine yardıma ihtiyacım var ama bu kez biraz karışık.
4+4 eğitim sistemine geçtiğimiz için artık seçmeli dersler veriyoruz ve bunlar normal derlerin dağıtımından farklı.
1- GENEL adındaki sayfada hangi dersi almak istediği işaretleniyor.
2- Dersi işaretleyen öğrenci sayısı 25 ten fazla ise sınıf ikiye bölünüyor.( Her 20 kişiye bir sınıf verilecek ilerisi için )
3- Ders programı oluşturuluyor.
Ders programı oluşturma mantığı bu seçilen dersler son iki saate gelecek şekilde farklı 4 güne dağıtılıyor.
Bazı okullar tümünü bir güne koyuyor. yani değişebiliyorda.
program oluşturmadaki mantık bir öğrenci toplam sekiz saat seçmeli ders almalı.
4- Sonra bu koşullar şartında her öğrenci için gideceği sınıf belirleniyor.
şizdi sizden ricam eğer yapabilirseniz bunu 1000 öğrenciye uygulanacak şekilde hazırlamanız.
1000 öğrenci dedim çünkü bu sistem kademeli uygulanıyor her sene bir sınıf daha eklenerek ilerleyecek yani üç yıl sonra tüm okula uygulamak zorunda kalacağız.
sayı ileriye dönük düşünülmüştür.
Akıl akıldan üsütündür. sizin daha farklı uygulama planınız varsa uygulayabilriz.
yeterki bu öğrencilerden seçime göre hangi öğrenci hangi gün derse girecek belli olsun.
ben yaptığım sistemde bunu elimle dağıttım ama başaramadım bazı öğrenciler için sistem çakıştı ve dersini dağıtamadım ilerde içinden nasıl çıkarım bilmiyorum.
Lütfen yardım edin sıkıntılı, karışık içinden çıkamadığım bir durum.
Kullandıkça size dua ederim.
Allah rıza için yardımcı olun.
Son düzenleme: