DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Ben yanlış anlattım herhaldehalit3 hocam dosyayı ekledim
Bu sadece bir çalışma uygulanabilirliğini test etmeye çalışıyoruz.Seçmeli derslerin sınıflara ve öğrencilere dağıtılması mevcudu kalabalık okullarda tam bir ızdıraba dönüştü . Ekteki dosyayı harırlayan arkadaşlara teşekkürler. Okuluma uyarlamak için tek sıkıntım sınıflar nasıl oluşturulduğunu anlamadım benim 13 sınıfım var ve pazartesi-salı- çarşamba günlerinde seçmeli dersler olutmak istiyorum.
Derslik adları vaya hangi gün hangi derslerin okutulacağını bu dosyada hangi sayfadan değiştireceğim konusunda yardımcı olacaklara teşekkür ederim.
halit hocam şu sınıf liste bölümü çok güzel olmuş fikir olarak gün seçme,ders saati,öğretmen seçme gibi bölümlerde ekleyebilirsek süper olur bence.
örnek yabancı dil ahmet
yabancı dil2 mehmet gibi.
Sayın hkose61
Halit hocamın hazırladığı proğramda dersel öğrencilere aktarılmıyor bakar mısınız
Bu konu ile ilgili alternatif link aşağıdaMerhaba Sayın Halit Hocam,
Öncelikle çok emek verilmiş güzel bir çalışma olmuş.Ancak Kullanıcılar için biraz daha yardımcı olunabilir mi? Kendi okuluma göre uyarlamak istiyorum.Örneğin Programda Commanbutonları kendi isteğimize göre yerlerini değiştirmek,renklendirerek,yazı karakterlerini,vs.kısaca sayfa dizaynını yapabilmeyi istiyorum,Bir de "Açıklamalar" kısmında daha ayrıntılı olarak verilirse daha kullanılabilir olur kanaatindeyim.
Ama emeğinizi de gerçekten de takdir ediyorum Tekrar Kolay Gelsin iyi çalışmalar
https://sites.google.com/site/ramazantaskomur/programlar/secmeli-ders-dagitim-programi
yukarıdaki linkte istediğiniz program mevcuttur