Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İkinci öğretime X yazmamışsınız.
1)Yani ikinci öğretim mecburi dersten sayılmadığı anlamına mı geliyor, ikinci öğretime X hiç bir zaman yazılmayacak mı diyorsunuz?
2) T-U ayrımında ise gözle kontrol yaparak rastgele mi dağıttınız?
n.ö ders yükü bu hocanın 12 saat haftalık n.ö dersleri 12 saatten az olasaydı o zaman i.ö dersleri ile devam edecektim öğr Gör zorunlu haftalık ders yükü 12 saat okutman 12 saat Yrd.Doç.Dr 10 saat derse girdikten sonrası için ücret alır
aynen öğle ünvanı öğr.Gör veya okt ise 12 saat
yrd.Doç.Dr.ve Doçend prof ise 10
müdür ise yük hiç yok Sıfır yani
Müdür yardımcısı ise ünvanına göre yarısı mesela Öğr Gör ise müdür yardımcısı 6 saat yükü olur
Sınırlandırmaları net ortaya koymak lazım o zaman.
Tekin Erşan için (Öğr.Gör.) N.Ö. için;
1)Haftalık 12 saatten fazla dersi olsa dahi (örneğimizde 19 saat) 12 tanesine X yazacağız, bunların hangi gündeki hangi ders olduğunun önemi yok, adet önemli sadece doğru mudur?
2) İkinci öğr. deki kısma X yazmak sadece N.Ö. derselirinin tümüne X yazsak bile 12'yi aşmıyorsa 12 sayısını dolduruncaya kadar ikinci öğretimdeki rastgele derslere X yazacağız doğru mudur?
3)Bir de 20 saat dediniz bu 20 sayısı unvanla mı ilgili yoksa genel bir sınırlama mı?
Gönderdiğiniz dosyada verilerin tümünü elle yazmışsınız, onun yerine keşke şu artı şu, şu eksi şu gibi hesaplayarak yazsaydınız. Yani gözle yaptığınızı formülle ifade etseydiniz keşke. Ben de bakıp acaba şununla şunun toplamı mı filan gibi bulmaya çalışacağım.
Ya da veri yazdığınız hücreye sağ tıklayıp, açıklama ekle diyerek, yazdığınız sayıyı nasıl bulduğunuzu yazarak ifade etseydiniz.
Mayıs Cuma bitiyor neden çarşamba diye varsayımda bulundunuz acaba? Ay sonunda yarım kalan hafta olayına örnek olsun diye mi?
En iyisi şöyle yapalım Mustafa Bey, hem başlangıcı hafta ortasında, hem de bitişi hafta ortasında olan Şubat 2013 için dosyayı yeniden elle hazırlasanız (hücre açıklaması ekleyerek sayıyı nereden bulduğunuzu yazmayı unutmadan) ve tekrar gönderseniz, hafta sonu ben de o dosya üzerinden baksam biraz.
1- evet haftalık hocanın ünvana göre 10-12 saat derse girme zorunluluğu vardır (hafta bütün olarak göz önüne alınır pazartesiden başlar ve pazar biter)
2-n.ö 8 saat dersi olsa 6 saate i.ö dersi olsa bir hocanın ünvanına göre (öğr Gör ise ) 8 saat n.ö dersi yüke gider 4 saatte i.ö dersi yüke gider
3-genl sınırlama bir hocaya ünvanı ne olursa olsun 20 saatten fazla n.ö
10 saatten fazla i.ö ücreti ödenmez haftalık olarak
tamam ben size mantığını şöyle anlatayı hafta hangi günden başlıyor ise o günden başlayarak T leri topluyorum hafta bitinceye kadar onları 1 hatfa n.ö teorik dersine yazıyorum daha sonra uygulamaları aynı uygulama ile yağpıyorum her haftayı ayrı ayrı böğle hesaplıyorum i.ö de aynı şekilde hap yapıyorum
ben yinede yarın şubat ayını yapıp atarım çok teşşekür ederim
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.