• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

eğer formülü yardım meydan11

doğru söylüyorsunuz tatil rapor telafi sınav ücretleri için birşeyler daha ilave olaması gerekli

İkinci öğretime X yazmamışsınız.
1)Yani ikinci öğretim mecburi dersten sayılmadığı anlamına mı geliyor, ikinci öğretime X hiç bir zaman yazılmayacak mı diyorsunuz?
2) T-U ayrımında ise gözle kontrol yaparak rastgele mi dağıttınız?

Ayrıca birinci öğretimde olup X yazmadıklarınızı neye göre belirlediniz acaba?

n.ö ders yükü bu hocanın 12 saat haftalık n.ö dersleri 12 saatten az olasaydı o zaman i.ö dersleri ile devam edecektim öğr Gör zorunlu haftalık ders yükü 12 saat okutman 12 saat Yrd.Doç.Dr 10 saat derse girdikten sonrası için ücret alır

Son düzenleme:
12 sayısı nereden çıktı acaba?
Yoksa daha önceki bir mesajınızda yazdığınız unvana bağlı bir sayı mıydı?

n.ö haftalık 20 saat ders ücreti ödenir en fazla 20 saati geçemezsin

i.ö ise en fazla 10 saatti geçemezsin 10 saatten fazlası için ücret ödenmez onlar atık olarak sayılır ve ücretsiz olur

aynen öğle ünvanı öğr.Gör veya okt ise 12 saat
yrd.Doç.Dr.ve Doçend prof ise 10
müdür ise yük hiç yok Sıfır yani
Müdür yardımcısı ise ünvanına göre yarısı mesela Öğr Gör ise müdür yardımcısı 6 saat yükü olur

ders yükü olayını isterseniz tabloda X konulan yerleri yük görsün tabi siz nasıl derseniz ben proğramı çözmeye çalışıyorum

Sınırlandırmaları net ortaya koymak lazım o zaman.
Tekin Erşan için (Öğr.Gör.) N.Ö. için;

1)Haftalık 12 saatten fazla dersi olsa dahi (örneğimizde 19 saat) 12 tanesine X yazacağız, bunların hangi gündeki hangi ders olduğunun önemi yok, adet önemli sadece doğru mudur?

2) İkinci öğr. deki kısma X yazmak sadece N.Ö. derselirinin tümüne X yazsak bile 12'yi aşmıyorsa 12 sayısını dolduruncaya kadar ikinci öğretimdeki rastgele derslere X yazacağız doğru mudur?

3)Bir de 20 saat dediniz bu 20 sayısı unvanla mı ilgili yoksa genel bir sınırlama mı?

Bu arada gönderdiğim dosyayı yeniden göndermem gerekecek, takvim sayfasındaki bir formülde hata fark ettim çünkü.

mayıs ayı için ve çarşamba biterse bu şekilde oluyor

mayıs ayı çarşamba günü bittiğini varsayarsak hesab bu şekilde oluyor

Ekli dosyalar

Gönderdiğiniz dosyada verilerin tümünü elle yazmışsınız, onun yerine keşke şu artı şu, şu eksi şu gibi hesaplayarak yazsaydınız. Yani gözle yaptığınızı formülle ifade etseydiniz keşke. Ben de bakıp acaba şununla şunun toplamı mı filan gibi bulmaya çalışacağım.
Ya da veri yazdığınız hücreye sağ tıklayıp, açıklama ekle diyerek, yazdığınız sayıyı nasıl bulduğunuzu yazarak ifade etseydiniz.
Mayıs Cuma bitiyor neden çarşamba diye varsayımda bulundunuz acaba? Ay sonunda yarım kalan hafta olayına örnek olsun diye mi?

En iyisi şöyle yapalım Mustafa Bey, hem başlangıcı hafta ortasında, hem de bitişi hafta ortasında olan Şubat 2013 için dosyayı yeniden elle hazırlasanız (hücre açıklaması ekleyerek sayıyı nereden bulduğunuzu yazmayı unutmadan) ve tekrar gönderseniz, hafta sonu ben de o dosya üzerinden baksam biraz.

1- evet haftalık hocanın ünvana göre 10-12 saat derse girme zorunluluğu vardır (hafta bütün olarak göz önüne alınır pazartesiden başlar ve pazar biter)

2-n.ö 8 saat dersi olsa 6 saate i.ö dersi olsa bir hocanın ünvanına göre (öğr Gör ise ) 8 saat n.ö dersi yüke gider 4 saatte i.ö dersi yüke gider

3-genl sınırlama bir hocaya ünvanı ne olursa olsun 20 saatten fazla n.ö
10 saatten fazla i.ö ücreti ödenmez haftalık olarak

tamam ben size mantığını şöyle anlatayı hafta hangi günden başlıyor ise o günden başlayarak T leri topluyorum hafta bitinceye kadar onları 1 hatfa n.ö teorik dersine yazıyorum daha sonra uygulamaları aynı uygulama ile yağpıyorum her haftayı ayrı ayrı böğle hesaplıyorum i.ö de aynı şekilde hap yapıyorum

ben yinede yarın şubat ayını yapıp atarım çok teşşekür ederim

Son düzenleme:
Şimdilik hoşça kalın, geç oldu vakit. Yarın bakarım, göndereceğiniz dosyaya.

ömer bey yogusunuzdur uykunuzda geldi ise yarın devam edelim benim yarın tatil ben beklerim sizin açmanızı

eskilerden birisi

bunuda daha öncelerden elle yapmıştım çeşitli formüller kullanmıştım

Ekli dosyalar

Geri