• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

eğer formülü yardım meydan11

ilgine gerçekten çok teşekkür ederim arkadaşım saygılarla

ömer bey ben yazdım istediğin bilgileri başka bir isteğiniz varmı yoğunluktan soramadım arkadaşım

ömer arkadaşım bir sıkıntımı oldu yazıyorum cevap gelmiyor

Ekli dosyayı inceleyiniz.

Merhabalar Mustafa Bey!...
epeydir foruma giremiyordum.
Ekteki dosyayı inceleyiniz.
Dosyadaki açma parolası iş yerinizdeki dahili telefon numaranız.
Dosyayı tekrar foruma ekleyecek olursanız aynı parola ile kaydederek eklemenizi rica ediyorum.

Son düzenleme:
Eline ,emeğine yüreğine sağlık allah razı olsun büyük bir dertten kurtardın beni çok çok teşekkür ederim

tam anlamı ile incelmeyedim yanlız dikkatimi çeken birşey oldu J43 il eAZ 52 arasındaki hesaplama tablolarını nasıl doldurmam gerek ellemi

Diğer alanlar için de bir şeyler yapmak isterim ama tam olarak anlamam lazım.
Nereye hangi veri olduğunu anlatırsanız tamamını çözeriz inşallah.

Ben de onu söylüyorum Mustafa Bey, siz diyeceksiniz ki, şu hücreye şu şartı taşıyan şu verilerin adeti, toplamı neyse artık gelecek diyeceksiniz, ben de formüle edeceğim.

Tüm sayfalardaki veriler haftalık saatler biçiminde ama bunların hangi günde olanının teorik, hangi günde olan dersin uygulama olduğunu nasıl karar verileceğini söylerseniz o kısma da formül yazabilirim elbette.

Tablonun 43 - 52 satırlar arası ise neticede aylık toplam olacak doğal olarak.

Eğer teorik-uygulama ayrımının nasıl olacağını söyleyebilirseniz onu göre formül yazılabilir, ya da elle yazacaksanız saat sınırlaması şeklinde engelleme işi formüle edilebilir.

Sizin ne söyleyeceğinize bağlı yani.

ders proğramında 233 olarak gönderdiğim dosyada var onlar T ve U olarak ders proğramında

Başka belgede değil de benim gönderdiğim belge üzerinden bir şeyler söyleseniz keşke.

Maksadım başka sayfa eklemeye gerek kalmadan ve bir veriyi sadece bir kez yazarak, gereken veriler üzerinden formüllerle sonuç çağırmak.

O belgeye de bakarım ama, dosyalarınız çok karmaşık ve formüllerle dolu olduğundan formül bağlantılarını takip etmekte zorlanıyorum.

sizin yaptığınız döküm sayfasında Y13 ve AB 13 dede var oradan almamız mümkün ise
değil ise aşagıda haftalık ders dmküm tablomuz varya oarayda yazıla bilinir birinci ders teorikde olabilir uygulamada o önemli değil önemli olan ders proğramındaki 3 e 1 yazıyorsa 3 teorik 1 uygulama demektir

Yüklerle ilgili olarakta şöğle bir şey yapabilirmiyiz ders döküm tablosundaki teorik uygulama derslerinin yanındaki kutucuklara X konulduğunda bunlar yük Manasına gelecek bunlar mümkünmü bilmiyorum çok şeymi istiyorum

Şimdi benim gönderdiğim belgedeki 43-52 satırlara gelecek bilgi 233 isimli belgenizdeki nerede hesaplanıyor acaba?

Şimdi ben dönemi Mayıs 2013 ve kişiyi de Tekin Erşen olarak seçtim.
Bu ayda olarak perşembe ve cuma 5'er, diğer günler 4'er tane var.
Bu durumda Mayıs 2013 te toplam 108 saat ders var.
Bunun dağıtımının nasıl olması lazım?

Benim dosya üzerinden yapıp, (parola ricamı unutmadan) ekleyin o zaman.

Daha dosyanızın üzerinde çok çalışma yapılması lazım bence. Çünkü telafi sınav, izin kullanma, bayram tatili gibi seçimlik tatil günlerinde ders yapılamaması durumları var.

Bu arada takvim sayfasındaki seçimlik tatilin maksadı dini bayramları ilgili aya işlemektir.

tekin erşan

1 mayıs tatil olduğu için ona göre çıkardım ilk haftayı ikinci hafta tam

Ekli dosyalar

Geri