Bu biraz genel bir tabir olmuş. Sonuçta ne amaçlı kullandığıza bağlı. Düşey arayı yada filtrelemeyi üst seviyeye çıkarmak derken
düşeyaranın ve filtrelemenin yapabilecekleri sınırlıdır yani bir amaca hizmet eden fonksiyonlardır. Kendi işlevleri dışına da çıkamazlar. O yüzden tam olarak ne yapmak yada neyi öğrenmek istiyorsunuz direk öyle girseniz konuya daha iyi bir yönlendirme yapılır forumca.
şöyle söyleyeyim.ben geçen senelerde kurumsal bir firmada son mülakat olan excell mülakatından kaldım işe giremedim.yapamadıklarım arasında en kolayı düşeyara ve filtrelemeydi.düşeyara formülünü kullanarak veri karşılaştırma ve tablolar arası veri gösterimi vardı.filtrelemede ise tam hatırlayamadığım filtrelenmiş verileri ayrı ayrı gruplandır gibi şeyler vardı.şuanki işim İk şefi.personel listeleri ile alakalı,tablolar ile alakalı çok işiö oluyor.dediklerim harici ne önerirsiniz.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.