Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tamam hocam aslında gelecek sene için maçları takip eden biri olarak verileri kendim girebilirim eğer son değişiklik olarak fikstür eklersek sorun kalkar hocam zaten benim çalışmalrımda yeni sezon için ilginiz için teşekkür ederim
hocam acelemiz yok müsayit olunca uğraşırsın bazı şeyleri yapamıyorum bunu denemek için birezilya ligini ele alabiliriz tek lig üzerinden tasarlıyalım sonra diğer liğlere göre ayarlıyalım ligler başlamadan kafamızdaki tasarıyı sonuçlayalım yapabilirsek progam olarak yapalım biraz bilgimi çoğalta bilirsem bende birşeyler yapmak isterim ama zor hayırlısı bakalım
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.