• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Değişen hücre veya satır

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 38can38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hocam ne yaptınız oldumu işe gidecem birazdan gitmeden bakayım

hocam veri aldıktan sonra karşılaşma 1-1 bitmiş ama bende 01:01:00 böyle gösteriyor düzeltemedim

Ekli dosyalar

anladım hocam ben ayrı olan bir veri araştırıyorum bulduğum tüm veriler bu şekilde yapacak birşey yok

hocam elle kopyala yapıştır buldum veri çekilmiyor o siteden

Ekli dosyalar

Format değiştiği için kodlar ona göre düzenlenmeli. Bu sene bitti sayılır. Gelecek yıl sorun devam ederse ona göre düzenleyelim.

tamam hocam aslında gelecek sene için maçları takip eden biri olarak verileri kendim girebilirim eğer son değişiklik olarak fikstür eklersek sorun kalkar hocam zaten benim çalışmalrımda yeni sezon için ilginiz için teşekkür ederim

ekledim hocam sınavlarım vardı uğraşamadım kısa taslak olarak yapmaya çalıştım

Ekli dosyalar

Hocam bu dosya üzerinde yoğunlaşmak gerekiyor. Şu an buna zamanım olur mu bilemiyorum.

Hocam bu dosya üzerinde yoğunlaşmak gerekiyor. Şu an buna zamanım olur mu bilemiyorum.

hocam acelemiz yok müsayit olunca uğraşırsın bazı şeyleri yapamıyorum bunu denemek için birezilya ligini ele alabiliriz tek lig üzerinden tasarlıyalım sonra diğer liğlere göre ayarlıyalım ligler başlamadan kafamızdaki tasarıyı sonuçlayalım yapabilirsek progam olarak yapalım biraz bilgimi çoğalta bilirsem bende birşeyler yapmak isterim ama zor hayırlısı bakalım

Geri