Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Açıklamalarınız için teşekkür ederim. Dosyayı La Liga'ya entegre ettim. İspanya sayfasından veri al seçiniz. Bu verileri tarihe göre sıraladım. Maç iptal edilmişse, ya da sonra oynanmışsa hataya neden olabilir.
hocam ben bunları diğer liglere tasarlamak için yapmam gerekenleri birde entegre yaptığın sadece skormu lig tablosu ve karşılaştırma eklene bilirmi kura kısmınıda açıklarsanız uğraşayım takılırsam sizeden tekrar yardım isterim emekleriniz için teşekküler
Sn 38can38;
Veriler haftalık inmiyor sanırım. Karışık olduğu için işlem yapamıyorum. Eğer veriler düzgün olarak inseydi;
*İç saha-Dış Saha Puan Durumu
*Dinamik Puan Durumu
*Son 6 maç skorları ve attığı yediği goller
*Son 6 maç form grafiği üzerinde çalışıyordum. Ama veriler karışık olduğu için bir şey yapamıyorum.
hocam veri alış yerini değiştirdim değiştirdiğim bu yerin oynanacak maçları karışık yani skor yeri görünmüyor onun için eskiside duruyor umarım bu işine yarar ben yine bakmaya devam ediyorum
Hocam öncelikle resimli anlatımınız için teşekkür ederim. Allah razı olsun. Ama bugün öğlene kadar uğraştırdı beni. Sarı renkli yeri çift tıklayın demişsiniz. Onu bir türlü görmemişim. Bu oklar neden yok diye söylenip durdum. Sonunda gördüm ve artık ben de sayenizde veri alabiliyorum.
Gelelim dosyaya. x sayfası verilerin alındığı kısım. Veri al dedikten sonra veriler alınıp data sayfasında işlenip kullnılabilir hale geliyor. 24 takımlı ligden 10 takımlı lige kadar denedim. İzle sayfasında takımların yapmış oldukları son 6 maçı görebiliyorsunuz. Dinamik sayfası ise seçilen haftalar arasındaki puan durumunu veriyor. İşin mantığını anladım. Sonra aklıma gelirse dosyayı geliştirebilirim. Hafta ve Takım adlarına tıklayarak verileri inceleyebilirisiniz.
hocam sabaha kadar uğraştım inceledim çok süper olmuş elinize sağlık birkaç tesbit yaptım rica etsem onları yapabilirmisiniz
1 hocam diğer ligleri verisini sayfalara veya bir sayfaya eklemiş olsam alt daki resim gibi liglere buton eklermisiniz bir iki tanesini yapsanız bana söyleseniz diğerlerini ben yapsam hangi lige bastığımızda o ligin veri leri gelse yapmaya çalıştım olmadı
2 izle kısımda yine veri yolu sayesinde oynanacak takımlar görünse ona göre karşılaştırma yapılsa alttaki resimde veri çekilmiş olarak ekledim ama aynı şekil buton olarak da buraya data yapıp ekleyebilrsek süper olur
hocam birde türkiye ligi yaptığımızda takım isimleri türkçe karakter olduğu için bozuluyor bunu için değiştir makrosu veya değiştirmek için başka yöntemler varmı
Anasayfada C sütununa tıklayarak lig verilerini dataya alınız. İzle K20:k31 aralığına tıklayarak takımları seçiniz. Sayılar ne Diyor kısmı ile verilere bakarak maç hakkında tahminde bulunuyor.
O sorun gideririm. Diğer dediklerinizi uyarlamaya çalışıyorum. Şimdi kodlar belirli hücrelere göre düzenlendiğinden 1 satır yada sütun ekleme yada veri yerlerinin değiştirmek kodlar da düzenleme gerektiriyor.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.