• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Değişen hücre veya satır

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 38can38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şİmdi anladım. A12 deki veriyi formülle değil el ile yazınız.

Şİmdi anladım. A12 deki veriyi formülle değil el ile yazınız.

Sn Muhammet Okumuş şimdi başa dönelim kusura bakmayın ilk verdiğiniz ben sizin kafanızı iyice karıştırdım bana verdiğiniz ilk bilgi işimi görüyor ama

Merhaba,

B12 hücresine uygulayıp, sürükleyiniz.

ama dediğiniz gibi sıralama el ile girince alınıyor bende bu işe merak sardım dedim el ile girmeden de alınabilirmi benim burda hazırlamak istediğim lig fikstürü yukarı kısımda bulunan süperlig olarak düşünün kazanan ve kaybeden takımlar var altda gördüğünüz takım karşılaştırması üs taraftaki takımların verileri içeriyor ve webten otamatik güncelleniyor yani sıralama bu sıralamdan beşiktaşın ve rakiplerinin verilerini almak
böylece bir takımın tüm verileri otamatik işlenmiş olarak karşımıza çıkacak bilgisayar kitlendi yazarken kusura bakmayın eksik yerleri tekrar yazayım isterseniz

Sabit kalmasını istiyorsanız, el ile girmeniz gerekiyor. Çünkü yukarıdaki veriler değişken olduğundan formül ile sabitleyemezsiniz.

hocam sayı girdiğimiz yer bozulmuş yeni gördüm onu nasıl düzeltirim 0,5 çıkıyor onun yüzünden geçen format attım sayı hücre biçimlendirmeden sayı yapıyorum yine olmuyor

Ekli dosyalar

Nerde 0,5 yazıyor. Bu arada bu dosya ne olacaktı? Ne yapılmasını istiyosunuz?

benim bozuldu onu nasıl ayarlarım hiçbir şeyle oynamadım hocam bunu senin lig fikstürüne eklemeye gerek varmı bu işime yaramı yoksa senin eklediğin lig fikstürü karşılaştırma için yeterlimi

Fikstür olarak sorun çıkacağını sanmıyorum. Zaten fikstürü İspanya Liginden almıştım. Yine de 20 takımlı liglere bakıp uyup uymadığını kontrol etmek lazım. Hazırlamış olduğum dosyaya skorları sizinel ile girmeniz gerekiyor. Ya da bir kod ile skorlar webden alınıp benim dosyama aktarılması sağlanmalıdır.

çok yer var ama tam skorları alamadım tüm site oluyor ayıklamak gerekiyor çok yer kaplıyor söylediğim sorunu düzeltebilecekmiyiz bolge dil ayarlarındanmı acaba hocam

Hocam ben de sorun çıkmadığı için sorunun ne olduğunu anlayamıyorum. Kaç yazınca buçuklu oluyor? Bütün satırlarda aynı sorun var mı? Yoksa sorun rakamda mı? Biçim boyası ile düzelmiyor mu?

biçim ile düzelmiyor tüm satırlarda var geçen bunun yüzünden format attım bölge dil ayarlarını sıfırladım yanlışlıkla

hocam seçeneklerden ondalık açmışım düzeldi problem yok

hocam varmı gelişme benim karşılaştırmayı lig fikstürüne ekleyebilecekmisin yada nasıl yapacaksın veri alışını lig fikstürü ile uğraşmam için diğer liglere uyarlamam için kusa sistemini açıklarmısın hocam tek bir ligi tasarlarsak gerisini kendim yapmaya çalışırım yönlendirirsen sevinirim teşekkürler

Siz internetten veri indirdiğiniz dosyayı yükleyiniz.

Hocam şu veri alma işleminin nasıl yaptığınızı aşamalı olarak yazarmısınız?

Geri