- Excel Vers. ve Dili
- 2003 xls
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 27.12.2022
Arkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar diliyorum. Çalıştığım şirkette araçların günlük km takibini kayıt altına alacağım basit yollu bir exel tablosu yapmak istiyorum. Günlük yaptığımız işler belli bu işler için araç ay içerisinde ne yapmış ne etmiş takip etme fırsatımız olacağını düşünüyorum. Yalnız ne yazık ki excel konusunda iyi sayılmam hatta yeni başlıyorum desem yeridir. Ufak çaplı bir tablo hazırladım bir üstad el atıpta toparlayabilmeme yardımcı olursa minnettar olurum. Kendi yaptığım tablo ektedir. Forumdaki diğer konularıda inceledim ama acemiliğimiz çıkana kadar basınızı ağrıtcak gibiyim
Ne yapmak istiyorum :
Günlük km bilgilerini ve haftada bir yada iki kere yakıt bilgilerini işleyip daha sonrasında da her ay için bir sayfa oluşturup o ay bittiğinde araçla ilgili ne oldu ne bitti verileri görüp takip edebileceğim tablolar yapmak istiyorum. Dosyaya baktığınızda daha iyi anlayacağınıza eminim. Bu arada tablolar alelade yapılmıştır dahada güzelleştirelim diyen olursa hayır demem
şimdiden ilgilenen destek olacak olan bütün arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum.
Ne yapmak istiyorum :
Günlük km bilgilerini ve haftada bir yada iki kere yakıt bilgilerini işleyip daha sonrasında da her ay için bir sayfa oluşturup o ay bittiğinde araçla ilgili ne oldu ne bitti verileri görüp takip edebileceğim tablolar yapmak istiyorum. Dosyaya baktığınızda daha iyi anlayacağınıza eminim. Bu arada tablolar alelade yapılmıştır dahada güzelleştirelim diyen olursa hayır demem
Ekli dosyalar
-
43.2 KB Görüntüleme: 95