Zamana göre renklendirme

Excel Vers. ve Dili
az ölçüde
Merhabalar;

Excel de koşullu biçimlendirme üzerine bir kaç formül denedim ancak çözüme ulaşamadım.

Ekteki excel dosyasında saatler var. Belirtilen saate misal 3 dakika kalınca kırmızı belirtilen saat geldiğinde yeşil olmasını istiyorum. bu konuda bi çalışma yapılabilir mi?

Ekli dosyalar

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Ekteki örnek dosyayı inceleyiniz. Makro ile desteklenmiştir.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
az ölçüde
Ekteki örnek dosyayı inceleyiniz. Makro ile desteklenmiştir.
Tam olarak bu değil ancak istediğime çok yakın belirtmek isterim.
Sabah açıcam exceli gün içersinde sürekli açık kalacak ve saati geçenler yeşil kalıcak yaklaşanlar kırmızı olacak. bu şekilde yeniden yayımlayabilirmiyiz.

Sıfırlanması 00:00 dan sonra olabilir. hergün tekrarlanacak bu şekilde

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Üstteki mesajımdaki dosyayı güncelledim. Sayfayı 5 saniyede bir yeniden hesaplıyor. Ayrıca zamanı geçenler sürekli yeşil renk oluyor. 3 dakika kalanlar ise kırmızı renk oluyor.

Excel Vers. ve Dili
az ölçüde
Üstteki mesajımdaki dosyayı güncelledim. Sayfayı 5 saniyede bir yeniden hesaplıyor. Ayrıca zamanı geçenler sürekli yeşil renk oluyor. 3 dakika kalanlar ise kırmızı renk oluyor.

Süper olmuş. Ellerinize sağlık. renklendirme I sütununda gecerli değil ancak sıkıntı yaratmayacaktır bana,
Tekrar teşekkürler..

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Merhaba,

"I" sütunu gözümden kaçmış. Biçim kopyalayarak istediğiniz sütunda bu işlemi yapabilirsiniz. Ben üstteki mesajımdaki dosyayı yeniden güncelledim.