Ömer BARAN
Uzman
- Excel Vers. ve Dili
- Office 2013 ( 32 bit ) TÜRKÇE
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- (18.03.2020) - Uzman olduğu için tarih geçersiz oldu.
..:: Yevmiye Defteri'nden Excel'e ::..
Merhabalar !...
Makro bilmediğim için yardıma ihtiyacım var.
Ekte bir adet txt belge (muhasebe programından alınmış çıktı sayfa örneği) ve bir adet de açıklamalar yaptığım excel belgesi var.
Formüllerle örnek yaptım ve excel belgemde açıklamalar mevcut.
Destek ricamın sebebi şudur: veriler çok fazla satır şeklindedir ve formüllerle tümünü tamamladığımda ve belgede süz, süzülenlerin toplamı gibi işlemler yaptığımda çok fazla yavaşlama gibi sorunlarla karşılaşıyorum.
Ricam formüllerle elde ettiğim sonuçların txt belgesinden hareketle excel belgesine makro yoluyla aktarılması ve böylece excel belgesinin daha kullanışlı olmasının sağlanmasıdır.
İlgileneceklere şimdiden teşekkürler.
Merhabalar !...
Makro bilmediğim için yardıma ihtiyacım var.
Ekte bir adet txt belge (muhasebe programından alınmış çıktı sayfa örneği) ve bir adet de açıklamalar yaptığım excel belgesi var.
Formüllerle örnek yaptım ve excel belgemde açıklamalar mevcut.
Destek ricamın sebebi şudur: veriler çok fazla satır şeklindedir ve formüllerle tümünü tamamladığımda ve belgede süz, süzülenlerin toplamı gibi işlemler yaptığımda çok fazla yavaşlama gibi sorunlarla karşılaşıyorum.
Ricam formüllerle elde ettiğim sonuçların txt belgesinden hareketle excel belgesine makro yoluyla aktarılması ve böylece excel belgesinin daha kullanışlı olmasının sağlanmasıdır.
İlgileneceklere şimdiden teşekkürler.
Ekli dosyalar
-
25.4 KB Görüntüleme: 50
-
5.8 KB Görüntüleme: 44
Son düzenleme: