UserForm üzerinde tablo nasıl oluşturulur?

Günaydın değerli arkadaşlar, bir form üzerinde excel grafiği gibi kullanabileceğim bir tablo nasıl yaratabilirim. Küçük bir örnekle bana yardımcı olur musunuz, bu tablonun satır ya da sütunlarında, ilgili hücrelere, gerek textboxdan olsun gerekse combodan herhangibir veriyi nasıl yerleştirebilirim? Bunu yapabilirseniz benim için çok önemli olcak bir çalışmayı başarmış olacam. Buna katkıları olanlara şimdiden çok çok teşekkür etmek isterim. Kolay gelsin.... :hey:

Ali

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
İş:Excel 2016-Türkçe
Bende yabancı bir siteden alıp düzenlemiştim.İşinize yarayabilir

Teşekkür ederim, ancak bu istediğim değil. UserForm üzerinde, grafik değil bildiğimiz Excel tablosunda çalıştığımız tipte tablo oluşturmak, benim istediğim. Bu farklı. Ama genede teşekkür ederim size buda işimize yarayacak bir çalışma. Anlatmaya çalıştığım na konuda bilgi alabilirsem sevinirim. :hey:

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 English
merhaba,
ben de userform uzerinde aktif tablo olusturmak istiyorum. A kolonu textbox gibi calisip manual doldurulucak, yanindaki 18 kolon dropdown menuden ok veya not ok olarak secilecek. (bir is yerinde temizlik\guvenlik kontrolu detaylari gibi, elektrik kapali ok, pencere acik not ok vs) Default olarak 10 satirlik bir tablo olucak ancak bu 19 kolonluk satirlardan istenildiginde daha eklenebilecek. (yani eger 11. isyeri varsa o da alta eklenicek)
Yeni basladim vba kullanmaya, belki cok kisa bir yolu vardir ama henuz ogrenemedim:) yardimci olabilirseniz sevinirim.