TÜrkÇe Acenta Otel Kontrati

usta07

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
Selam Arkadaşlar,
Kısa bir süre önce üyesi olduğum bu Forum hakikaten inanan, seven, paylaşan güzel insanların bir araya geldiği güzel bir topluluk oluşmuş ilk önce bu forumu kuran ve yöneten emeği geçen tüm arkadaşlarıma Teşekkür etmek istiyorum.
Teşekkürler.
Acente otel arasında düzenlenen bu kontrat şablonunda çok değerli arkadaşlarımın emeği var bu dosya Almanya'dan ve Türkiye'den arkadaşlar katkılarda bulundular. Türkiye'de birçok otelin aşina olduğu Almanca, İngilizce ve şimdi de Türkçeleştirmeye çalıştığım fakat tam olarak bitiremediğim bir çalışma. İnanıyorum ki bu Forumda bu çalışma güzel bir sinerji oluştursun Ülkemiz adına bir Türkçe Kontrat şablonu oluşturulur.
Saygılarımla,

Son düzenleme:

usta07

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
Konu ile ilgili Sorularınızı bildiğim kadarı ile cevaplarım. Biraz karışık gibi gözüküyor ama değil. Ayrıca Sejour sayfası san sejour otomasyonuna aktarılacak şekilde dizayn edildi.
İyi akşamlar.

Excel Vers. ve Dili
office 2003 türkçe
gerçekten çok hoş bir çalışma. türkçe çalışmalarına bende başladım. emesen üzerinden de görüşebiliriz. tamamıyla bitirip tekrar paylaşalım.

saygılar

usta07

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
İlgilerinize teşekkürler,
Ülkemizde Turizm acentacılık ile ilgilenen, otel kontratı yapan doslarımıza kolaylık, Ülkemize kazanç ve standart getirmesi dileği ile,
hatipoglu@hotmail.de

Excel Vers. ve Dili
excel sen bir harikasın
selam. Otel muhasebesinde çalışıyorum. Şuan elimde 2012 yılına ait 50 ye yakın kontrat var. Bu kontratları tek tek okuyorum not alıyorum. İstiyorum ki excel sayfasında bütün bu kontratları tek sayfada toplayayım. Bu şekilde bir şablonu olan veya yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? Her Acentanın indirimleri farklı malüm.

usta07

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
selam. Otel muhasebesinde çalışıyorum. Şuan elimde 2012 yılına ait 50 ye yakın kontrat var. Bu kontratları tek tek okuyorum not alıyorum. İstiyorum ki excel sayfasında bütün bu kontratları tek sayfada toplayayım. Bu şekilde bir şablonu olan veya yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? Her Acentanın indirimleri farklı malüm.
Merhaba,
Ben şahsen işin acenta tarafındaydım, yapılan antlaşmalar turizm otomasyon proğramına girildiği için öyle bir excel çalışmamız olmadı, şimdi aktif olarak çalışmıyorum. İşin doğrusu Otel tarafında nasıl bir veri tabanı kullanıldığını da bilmiyorum sorunuzu örnek bir dosya ile desteklerseniz mutlaka otel muhasebesinde çalışan yada uzman bir arkadaşımız size yardımcı olacaktır. kontrat örneği isterseniz buraya yüklerim. selamlar iyi çalışmalar.

usta07

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
Özelden yazan sayın Ömer Ali Üzümcü isteği üzerine excel de hazırlanmış kontrat formu yeniden yüklenmiştir.
Not. On yıldır aktif olarak çalışmıyorum şimdi herşey dijital platformda umarım işinizi görür.

Ekli dosyalar

Believing

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office Pro 2019 TR 32 Bit
Windows Pro 10 TR 64 Bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
23-08-2028
Sayın usta07,
Paylaşımınız için size çok teşekkür ederim.
Saygılarımla.