- Excel Vers. ve Dili
- Excel 2016 - Türkçe
Merhaba Arkadaşlar,
Sevgili bzace ve Ömer bey sayesinde istediğim tabloyu belli bir yere getirdim. O arkadaşlara ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Ancak bazı eklemeler yapmak istiyorum.
Tarih ve bir başka koşula göre veriyi sayısal olarak toplamasını istiyorum.
Daha detaylı istediğimi anlatacak olursam;
Hareket Girişi diye bir tablom var Devamlı veri giriyorum. Satırda veri giriyorken hesap adına geldiğim zaman hangi hesapta işlem yapıyorsam işlem yaptığım tarihe kadar toplamını vermesini istiyorum.
Amacım hesap hareketi girişi yaparken o hesabında bakiyesini göreyim istiyorum.
Örnek tabloyu gönderiyorum. İstediğimi daha iyi anlayacağınızı düşünüyorum. Tabi yapılabilecekse bilmiyorum. Belki de makro kod gerektirebilir.
Şimdiden teşekkür ediyorum.
KİŞİSEL FİNANS DURUMU - örnek.xlsx - 382 KB
Daha basit olacaksa şöylede olabilir Hareket Girişi sayfasında en üstte HESAP BAKİYE kısmını tek hücre değil sol taraftaki mantıkla borç - alacak - bakiye şeklinde de yapabiliriz.
Bahsettiğim konu örnek dosya da mevcuttur.
KİŞİSEL FİNANS DURUMU - örnek - 2.xlsx - 381 KB
Sevgili bzace ve Ömer bey sayesinde istediğim tabloyu belli bir yere getirdim. O arkadaşlara ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Ancak bazı eklemeler yapmak istiyorum.
Tarih ve bir başka koşula göre veriyi sayısal olarak toplamasını istiyorum.
Daha detaylı istediğimi anlatacak olursam;
Hareket Girişi diye bir tablom var Devamlı veri giriyorum. Satırda veri giriyorken hesap adına geldiğim zaman hangi hesapta işlem yapıyorsam işlem yaptığım tarihe kadar toplamını vermesini istiyorum.
Amacım hesap hareketi girişi yaparken o hesabında bakiyesini göreyim istiyorum.
Örnek tabloyu gönderiyorum. İstediğimi daha iyi anlayacağınızı düşünüyorum. Tabi yapılabilecekse bilmiyorum. Belki de makro kod gerektirebilir.
Şimdiden teşekkür ediyorum.
KİŞİSEL FİNANS DURUMU - örnek.xlsx - 382 KB
Daha basit olacaksa şöylede olabilir Hareket Girişi sayfasında en üstte HESAP BAKİYE kısmını tek hücre değil sol taraftaki mantıkla borç - alacak - bakiye şeklinde de yapabiliriz.
Bahsettiğim konu örnek dosya da mevcuttur.
KİŞİSEL FİNANS DURUMU - örnek - 2.xlsx - 381 KB
Son düzenleme: