Merhaba arkadaşlar SQL SERVER üzerinden stoklar adı altında tablomdan rapor alıyorum ve excel 20 dk. da bir tablomu güncelliyor.
Ancak yapmak istediği yapamadım bana yardımcı olursanız memnun olurum. Ek olarak excel tablomu ve yapmak istediklerimi ekledim.
Buradan da bahsedeyim stoklar tablomda renklere bölünmüş kumaş çeşitlerim var
ben bu tabloda renkleri aynı olanları otomatik olarak siyah renkli sayfaya eklemesini istiyorum.
ve ben bu stokların içinde 15-20 adet stoğumu özel olarak takip etmek istiyorum
bunuda kendime en sonra özel kod yada karakter yazabileceğim bir hücre ekledim sona bu hücre değerleri aynı olanları tablom sayfasında belirli yere eklemek istiyorum. Yardımlarınızı bekler şimdiden teşekkür ederim..
Ancak yapmak istediği yapamadım bana yardımcı olursanız memnun olurum. Ek olarak excel tablomu ve yapmak istediklerimi ekledim.
Buradan da bahsedeyim stoklar tablomda renklere bölünmüş kumaş çeşitlerim var
ben bu tabloda renkleri aynı olanları otomatik olarak siyah renkli sayfaya eklemesini istiyorum.
ve ben bu stokların içinde 15-20 adet stoğumu özel olarak takip etmek istiyorum
bunuda kendime en sonra özel kod yada karakter yazabileceğim bir hücre ekledim sona bu hücre değerleri aynı olanları tablom sayfasında belirli yere eklemek istiyorum. Yardımlarınızı bekler şimdiden teşekkür ederim..
Ekli dosyalar
-
22.5 KB Görüntüleme: 15