Sayfa Önizlemede Üst Satır Sürekli Gözüksün

Excel Vers. ve Dili
Office 2003 türkçe
Excel'de işim için bir fiyat teklifi listesi hazırladım. Yaklaşık 10 sayfalık bir teklif. Sayfanın başında ÜRÜN ADI, MİKTAR (KG), AÇIKLAMA VE FİYAT olarak 4 kategori var. Ve ben her sayfanın başında bu 4 kategorinin gözükmesini istiyorum. Nasıl yapacağım hakkında yardım ederseniz sevinirim.

Excel Vers. ve Dili
98 türkçe
lpg iii

ben yeni bi lpg taktırdım bu lpg yeni deilmiş dediklerine göre ama hep lüks sınıf arabalara takmışlar araba resimlerine baktım zaten italyanlardanda bahalı ama bosch markası prins lpg dediler en kalitesi buymuş ben çok memnunum

Excel Vers. ve Dili
XP Türkçe
ben yeni bi lpg taktırdım bu lpg yeni deilmiş dediklerine göre ama hep lüks sınıf arabalara takmışlar araba resimlerine baktım zaten italyanlardanda bahalı ama bosch markası prins lpg dediler en kalitesi buymuş ben çok memnunum

soruyla ne alakası var kine ?

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Sanıyorum forumları karıştırdınız.

Mdemir63

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis2010 32Bit Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
19-02-2026
Excel'de işim için bir fiyat teklifi listesi hazırladım. Yaklaşık 10 sayfalık bir teklif. Sayfanın başında ÜRÜN ADI, MİKTAR (KG), AÇIKLAMA VE FİYAT olarak 4 kategori var. Ve ben her sayfanın başında bu 4 kategorinin gözükmesini istiyorum. Nasıl yapacağım hakkında yardım ederseniz sevinirim.
sn: abutboyacı

ÜRÜN ADI, MİKTAR (KG), AÇIKLAMA VE FİYAT başlıklarının bir altındaki satıra in araç çubuklarından PENCERE>BÖLMELERİ DONDUR u tıkla

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
sayfa önizlemede üst satır devamlı gözüksün

sayfa önizlemede üst satır devamlı gözüksün,haliyle çıktıda da gözüksün
Dosya/sayfa yapısı/çalışma sayfası/üstte yinelenecek Satırlar/( örnek $1:$1 1.satır devamlı gözükür) hangi satırların gözükmesini istiyorsanız yazınız veya işaretleyiniz

Mdemir63

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis2010 32Bit Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
19-02-2026
sayfa önizlemede üst satır devamlı gözüksün,haliyle çıktıda da gözüksün
Dosya/sayfa yapısı/çalışma sayfası/üstte yinelenecek Satırlar/( örnek $1:$1 1.satır devamlı gözükür) hangi satırların gözükmesini istiyorsanız yazınız veya işaretleyiniz
Sn: Kozlukaya
sizin söylediğiniz gibi ben önizleme yi hiç hesaba katmadan cevap vermişim

kolay gelsin

Excel Vers. ve Dili
Office 2003 türkçe
soruma cevap veren arkadaslara tesekkur edıyorum.