Sayfa Gizleme ve Gösterme Resimli Anlatım

  • Konbuyu başlatan İhsan Tank
  • Başlangıç tarihi
İ

İhsan Tank

Misafir
arkadaşlar excel üzerine eklediğim resimlerle sayfa gizleme ve göstermeyi sıfırdan anlatmaya çalıştım umarım bilmeyen arkadaşlara yardımcı olur

1. ADIM ( BAŞLAT-PROGRAMLAR-MİCROSOFT OFFİCE-MİCROSOFT EXCEL'İ SEÇİYORUZ )

2. ADIM ( HANGİ SAYFAYI GİZLEMEK İSTİYORSAK ONU SEÇİP BİÇİM-SAYFA-GİZLE'Yİ SEÇİYORUZ )

3. ADIM ( GİZLEDİĞİMİZ SAYFA ARTIK GÖZÜKMÜYOR ( BİZ SAYFA1 SEÇTİK) )

4. ADIM ( GİZLEDİĞİMİZ SAYFA'YI AÇMAK İÇİN BİÇİM-SAYFA-GÖSTERİ SEÇİYORUZ )

5. ADIM ( KARŞIMIZA GİZLEMİŞ OLDUĞUMUZ SAYFALARIN LİSTESİ ÇIKIYOR )

6. ADIM ( SEÇTİĞİMİZ SAYFA ŞU AN TEKRAR GÖSTERİLİYOR ( SAYFA1 GİZLİ'YDİ ŞİMDİ GÖZÜKMEKTE ) )
 
Son düzenleme:
İ

İhsan Tank

Misafir
arkadaşlar örnek hakkında fikirlerinizi bekliyorum
 
İ

İhsan Tank

Misafir
bu sayfa yı göster kodu
Kod:
sub göster()
Sayfa1.Visible = xlSheetVisible 
End Sub
buda sayfa yı gizle kodu
Kod:
sub gizle()
Sayfa1.Visible = xlSheetVeryHidden
End Sub
bu işlemi yukarıdaki Kodlarla yapabilirsiniz
 

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Katılım
13 Ekim 2004
Mesajlar
16,058
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Sn İhsan bey

Başlangıç düzeyindeki üyelerimiz için görsel anlatım olarak çok güzel olmuş. Teşekkür ederim. Bu türde çalışmalarınızı excel dosyası olarak değilde resim olarak oluşturmak bence çok daha güzel olur. Resimleri aşağıdaki e-posta adresime jpg olarak gönderirseniz ben resim olarak mesajlarınıza eklerim.

leventm@excel.web.tr
 
İ

İhsan Tank

Misafir
Sn İhsan bey

Başlangıç düzeyindeki üyelerimiz için görsel anlatın olarak çok güzel olmuş. Teşekkür ederim. Bu türde çalışmalarınızı excel dosyası olarak değilde resim olarak oluşturmak bence çok daha güzel olur. Resimleri aşağıdaki e-posta adresime jpg olarak gönderirseniz ben resim olarak mesajlarınıza eklerim.

leventm@excel.web.tr
hocam siz öyle diyorsanız öyle olsun bundan sonra bu şekilde yaparım sizlerin yardımları ile yaptığım bu çalışmaları bu sitede paylaşmak çok güzel
 

assenucler

Altın Üye
Katılım
19 Ağustos 2004
Mesajlar
3,525
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 TR 64 Windows 11 Home Single Language x64 TR
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
29-05-2025
Emek ve paylaşımın için teşekkür...
 
Katılım
14 Aralık 2007
Mesajlar
1,073
Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2007 TÜRKÇE
bu sayfa yı göster kodu
Kod:
sub göster()
Sayfa1.Visible = xlSheetVisible 
End Sub
buda sayfa yı gizle kodu
Kod:
sub gizle()
Sayfa1.Visible = xlSheetVeryHidden
End Sub
bu işlemi yukarıdaki Kodlarla yapabilirsiniz
Tşk Ama Security den Alıntı Diye yazsandın...:cool:
 
Katılım
14 Kasım 2005
Mesajlar
81
bu gizlediğimiz sayfalara ulaşmamız mumkun degılmı yanı soyle anlatayım benım excel calısma sayfamda yaklasık 30 sayfa var bu sayfalarının ısımlerının gozukmesını ıstemıyorum ana sayfam kalabılır yanlız kopru bagları var sayfalarıma ulaşmakta ıstıyorum nasıl yapabılırım
 
İ

İhsan Tank

Misafir
bu gizlediğimiz sayfalara ulaşmamız mumkun degılmı yanı soyle anlatayım benım excel calısma sayfamda yaklasık 30 sayfa var bu sayfalarının ısımlerının gozukmesını ıstemıyorum ana sayfam kalabılır yanlız kopru bagları var sayfalarıma ulaşmakta ıstıyorum nasıl yapabılırım
Merhaba
Bu sorununuz makro ile çözülür. Önce gizlenmiş olan sayfayı açarsınız ve o sayfaya gidersiniz_?.
Lütfen sorunuzu yeni bir konu başlığı altında sorunuz.
 
Katılım
29 Aralık 2005
Mesajlar
2
peki şunu nasıl yapabiliriz: sayfayı gizleyeli yalnız excelde bir menü oluşturup o sayfaya köprü atarsak sadece o butono tıklayarak sayfanın gelmesini istiyorum ve sayfada gizli kalsın.Olmuyor sayfayı gizleyince köprü çalışmıyor
 
Üst