Hızır gibisin kardeşim. Allah razı olsun.
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Hızır gibisin kardeşim. Allah razı olsun.
Merhaba,
aşağıda linkini paylaştığım tabloda revizeleri göster/gizle butonu ile 12,13,16,17,20,21... satırlarının, Açıklamaları göster/gizle butonu ile de 15,19,2327,31... satırlarının gösterilip gizlenmesini istiyorum ama bir türlü yapamadım. tablo ilk açıldığında butonlara bağlı satır ve sütunların tamamı gizli olacak. göster dendiğinde görüntülenecek.
Şu an 15,19,23,27,31... numaralı açıklama satırları tablo açıldığında açık geliyor. açıklamaları göster butonuna basılında revizyon satırlarını da açıyor. Revizyon butonu da aynı şekilde açıklama satırlarını açıyor.
Yardımcı olabilir misiniz?
http://www.dosya.tc/server2/2b8j8v/Teklif_Karsilastirma.zip.html
Sub Gizle_Satır()
For Each t In Range("A5:A250")
If t.Value = "0" Then 'boş hücreleri gizler
t.EntireRow.Hidden = True
End If
Next t
End Sub
Sub Göster_Satır()
For Each t In Range("A5:A250")
If t.Value = "0" Then 'boş hücreleri GÖSTERİR
t.EntireRow.Hidden = False
End If
Next t
End Sub
Bunu dolu ise şeklinde yapabilir miyiz.
Örneğin H sütünu dolu ise o satırları gizlesin. Ayrıca Yine aynı şekilde buna da Dolu ise gizle, Hepsini göster butonu için yardım edebilir misiniz teşekkürler
Sub Gizle_Satır()
For Each t In Range("H5:H6550")
If t.Value > "0" Then 'dolu hücreleri gizler
End If
Next t
If t.Value = "0" Then 'sıfır hücreleri gizler
End If
Next t
End Sub
Sub Göster_Satır()
If t.Value >= "0" Then 'Dolu hücreleri GÖSTERİR
t.EntireRow.Hidden = False
End If
Next t
End Sub
Kod:Sub Gizle_Satır() For Each t In Range("H5:H6550") If t.Value > "0" Then 'dolu hücreleri gizler t.EntireRow.Hidden = True End If Next t For Each t In Range("H5:H6550") If t.Value = "0" Then 'sıfır hücreleri gizler t.EntireRow.Hidden = True End If Next t End Sub Sub Göster_Satır() For Each t In Range("H5:H6550") If t.Value >= "0" Then 'Dolu hücreleri GÖSTERİR t.EntireRow.Hidden = False End If Next t End Sub
[a1:a100].SpecialCells(4).EntireRow.Hidden = [a1:a100].SpecialCells(4).EntireRow.Hidden = 0