Satır eklemelerinde formüllerin alta doğru güncellenmesi

Excel Vers. ve Dili
2016 - İngilizce
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
29.05.2018
Merhaba,

Şirkette olduğum içni dosya indirme sitelerine erişimim yok. Sorunuzu metinsel olarak detaylandırabilirseniz yardımcı olmaya çalışayım.

İyi çalışmalar.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2013 (64bit) - Türkçe
26/05/2022
Dinamik alan adı ile iglili arama yapabilirsiniz.
Dilerseniz benzer bir excel hazırlayarak resim değil de excel dosyası yüklerseniz daha kolay yardımcı olabiliriz.

Excel Vers. ve Dili
26/05/2022
satır eklendiğinde yeni satıra otomatik formüller mi yazılsın istiyorsunuz? formüllerin güncellenmemesinden kasıtınız nedir acaba?

Excel Vers. ve Dili
Excel 2016
Güncelleme derken, özür olsun. Satır eklendiğinde eklenen satıra, üstteki formülün gelmemesi sorunu var.

Kısaca, üst formülde (G3) sütun ve satırında olan formül satır eklendiğinde (G4) alta gelmiyor dolayısı ile sürükle bırak yapıyorum...

Excel Vers. ve Dili
26/05/2022
Güncelleme derken, özür olsun. Satır eklendiğinde eklenen satıra, üstteki formülün gelmemesi sorunu var.

Kısaca, üst formülde (G3) sütun ve satırında olan formül satır eklendiğinde (G4) alta gelmiyor dolayısı ile sürükle bırak yapıyorum...
Yeni satırı eklemek istediğiniz satırın bir üst satırını yandaki satır numarasına tıklayarak (tüm satırı seçin) CTRL + C ile kopyalayın.
Daha sonra yeni satırı eklemek istediğiniz satıra yine satır numarasına SAĞ TIKLAYARAK açılan menüde kopyalanan hücreleri ekle ye tıklayın.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2016
Onu denedim, formül eklenen satıra geliyor fakat, bu seferde eklenen satırın altındaki formül güncel olmuyor.

Excel Vers. ve Dili
Excel Vers. ve Dili:
Office 2016 TR 64 Bit
22/12/2022
A3:J14 Seçin(tablonuzu)
1)Giriş sekmesi;tablo olarak biçimlendir.Bir stil seçin ;filitre seçeneğini kaldırın satır eklediğinizde formüller devam eder.Kolay gelsin.Formülünüzde de sorunlar var.Dosyanızı en kısa sürede yüklemeye çalışacağım.
Dosyanız;
http://s2.dosya.tc/server5/56c7jv/ODEME.rar.html

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Excel 2016
Sayın çıtır, ilginize teşekkürler emeğinizden dolayı Allah razı olsun... Mevcut dosyada tablo biçimlendirmeleri işe yaramıyor, ancak yeni bir dosyada bu dediğiniz tablo uygulanırsa sorunsuz çalışır. Bu arada formül hatasını fark ettim Allah sizlerden razı olsun.