Soru Puantaj Bilgilerine Göre Bordroya Aktarmak

htsumer

Altın Üye
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
16.08.2026
Merhaba arkadaşlar, çok güzel hazırlanmış bir puantaj elime geçti. Yapandan Allah razı olsun. Benim sorunum bu puantaj sonrası bordros oluşturmak. Yardımlşarınızı bekliyorum.
Puantaj Sayfasında bu bilgiler var.Ücret Türü olarak ilk sayfadan atanıyor.

1567524402206.png

Yapmak istediğim bu puantaj sayfasındaki Ücret Türlerini Gündüz, gece, Belleticilik vs. Ne kadar açılmış tür varsa bunları Bordro sayfasına AYNI olanlar hariç atamak.
Yani şöyle olacak

1567524462365.png

Puantaj sayfasından Bordro sayfasına bu türler aktarıldıktan sonra gerekirse sütun açılıp aktarılacak, Puantaj sayfasındaki toplam saatler ilgili tür altına ilgili jkişiye yazılacak. Yukardaki resimde aktarılan toplam saatler görünüyor.
Boş hücrelere daha sonra formül koyup hesaplama yapılacak. Ama sütun eklendiğinde formüller silinirmi şu an onu bilemiyorum. Olmazsa onların hesaplamasını da formülize ederiz. O hesaplama biraz uzun iş..
Yardımlarınızı bekliyorum.

1567505215931.png

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

htsumer

Altın Üye
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003
16.08.2026
Arkadaşlar bir el atabilirmisiniz.. Sabahtan beri uğraşıyorum ama yapamadım..

htsumer

Altın Üye
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003
16.08.2026
Puantaj Tablosundan Bordro sayfasına Ücret türleri eklenecek..Ücret türleri karşısında diyelim "Gündüz" varsa buna ait puantajda "Aylık Ok" tutarı altına alacak..
Buna ait makro yardımına ihtiyacım var..Kodsal Mantığını yazarsanız gerisini hallederim..