Proje Takip Sistemi

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 türkçe
Herkese merhaba;

Ben orta ölçekli ancak hızla büyüyen bir firmada proje mühendisi olarak çalışmaktayım. Sipariş veren her firmanın kendi özel numaraları, bize özel proje numaraları derken, proje takibi inanılmaz zaman alıyor. Ben user formlar kullanılarak detaylı hazırlanmış, proje liderlerinin detaylı olarak projenin durumunu girdiği, bitmiş projelerin arşivlendiği bir program yapmak istiyorum. Örneğin isteyen sisteme proje numarasını girip işin durumunu görebilmeli. Şu anki excel bilgimle böyle bir işi yapmak sanırım yıllarımı alır. Acaba böyle bir işi excelde mümkün müdür? Yapmak için hangi kaynakları kullanabilirim. Ya da bildiğiniz bu tip hazır bir program var mıdır? Bu konularda bana yol gösterirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

İstediğimin anlaşılması için bir Excel dosyasını ekte sunuyorum. Excel ve/veya acsess programlarına hakim arkadaşlar en azından bir bakıp olup olamayacağı konusunda beni yönlendirebilirlerse çok sevinirim.

Excel Vers. ve Dili
Office Excel 2003 Tr/İng.
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
03.01.2019
Kanaatimce acces de daha iyi sonuçlar alırsınız.Ben şahsen size accessi öneriyorum.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 türkçe
:yardim: :yardim: :yardim:

Sanırım biraz çok şey istedim....Buna benzer bir program ya da bunu yapabilecek birisini bilen kimse yok mu?

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Dosyanıza bir userform ekledim. Formu aç butonuna basarak açılan userformda proje nosunu seçin.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 türkçe
Levent bey;

Harikasınız çok teşekkür ederim. Yalnız user formdaki satırlar tam olarak yerlerinde değil, 3D resim yerinde Bitti yazıyor mesela. Bu satırları user form kodlarının kurcalayarak düzeltmeye çalışıcam. Bir de açıklamalar kısmından veri almıyor sanırım. Elinize sağlık, çok teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
Teşekkür ederim forumda yaklaşık 1 saattir böyle bir tablo arıyorum...

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
Merhaba

İlgili linkin altına dosyanın eklenmesini sağlayabilirmisiniz, Sanırım dosya işimi görecektir. Şİmdiden tşk.

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Dosya 4 nolu mesajıma tekrar eklenmiştir.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
05.02.2019
böyle bir projeyi hazırlanmasında emeği geçen Darklord arkadaşımıza tşkr ederim.ayrıca son haliyle yardımda bulununa Levent beyinde eline bilgisine sağlık.bende çalıştığım yerde bunu kullanmak istiyorum.menü başlıklarını hazırladım.yardımlarınızı rica ederim.

Ekli dosyalar