• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Proje Takip Sistemi

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 türkçe
Herkese merhaba;

Ben orta ölçekli ancak hızla büyüyen bir firmada proje mühendisi olarak çalışmaktayım. Sipariş veren her firmanın kendi özel numaraları, bize özel proje numaraları derken, proje takibi inanılmaz zaman alıyor. Ben user formlar kullanılarak detaylı hazırlanmış, proje liderlerinin detaylı olarak projenin durumunu girdiği, bitmiş projelerin arşivlendiği bir program yapmak istiyorum. Örneğin isteyen sisteme proje numarasını girip işin durumunu görebilmeli. Şu anki excel bilgimle böyle bir işi yapmak sanırım yıllarımı alır. Acaba böyle bir işi excelde mümkün müdür? Yapmak için hangi kaynakları kullanabilirim. Ya da bildiğiniz bu tip hazır bir program var mıdır? Bu konularda bana yol gösterirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

İstediğimin anlaşılması için bir Excel dosyasını ekte sunuyorum. Excel ve/veya acsess programlarına hakim arkadaşlar en azından bir bakıp olup olamayacağı konusunda beni yönlendirebilirlerse çok sevinirim.

Kanaatimce acces de daha iyi sonuçlar alırsınız.Ben şahsen size accessi öneriyorum.

:yardim: :yardim: :yardim:

Sanırım biraz çok şey istedim....Buna benzer bir program ya da bunu yapabilecek birisini bilen kimse yok mu?

Dosyanıza bir userform ekledim. Formu aç butonuna basarak açılan userformda proje nosunu seçin.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Levent bey;

Harikasınız çok teşekkür ederim. Yalnız user formdaki satırlar tam olarak yerlerinde değil, 3D resim yerinde Bitti yazıyor mesela. Bu satırları user form kodlarının kurcalayarak düzeltmeye çalışıcam. Bir de açıklamalar kısmından veri almıyor sanırım. Elinize sağlık, çok teşekkür ederim.

Teşekkür ederim forumda yaklaşık 1 saattir böyle bir tablo arıyorum...

Merhaba

İlgili linkin altına dosyanın eklenmesini sağlayabilirmisiniz, Sanırım dosya işimi görecektir. Şİmdiden tşk.

Dosya 4 nolu mesajıma tekrar eklenmiştir.

böyle bir projeyi hazırlanmasında emeği geçen Darklord arkadaşımıza tşkr ederim.ayrıca son haliyle yardımda bulununa Levent beyinde eline bilgisine sağlık.bende çalıştığım yerde bunu kullanmak istiyorum.menü başlıklarını hazırladım.yardımlarınızı rica ederim.

Ekli dosyalar

Geri