Para birimli tutarları ayırmak-tutar bir hücreye para birimi diğer bir hücreye

Excel Vers. ve Dili
2007
Merhaba,

Yukarıdaki resimde görüldüğü gibi para birimi ile biçimlendirilmiş tutarların yazdığı bir sütun var. Bu sütunda TL, Euro, Usd para birimleri karışık şekilde.
Bu sütunu yandaki iki sütuna tutar ayrı hücrede, para birimi ayrı hücrede olacak şekilde ayırmak istiyorum.
Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Not: Aslında tutarı şu formülle ayırabiliyorum. =HÜCRE("içerik";G2)
Fakat para birimi simgeleri biçimlendirmeden ayarlandığı için bir türlü ayıramıyorum para birimini.

Not:Forumda araştırdım. Aşağıdaki formülleri de denedim ama çalışmadılar:
=EĞER(HÜCRE("biçim";G2)=HÜCRE("biçim";$K$2);"TL";EĞER(HÜCRE("biçim";G2)=HÜCRE("biçim";$K$3);"Є";EĞER(HÜCRE("biçim";G2)=HÜCRE("biçim";$K$4);"$";"")))
Bu formülü de kendim uydurmaya çalıştım ama yine çalışmadı:
=EĞER(HÜCRE("biçim";G2)=HÜCRE("biçim";$K$2);"TL";EĞER(HÜCRE("biçim";G2)=HÜCRE("biçim";$K$3);"€";EĞER(HÜCRE("biçim";G2)=HÜCRE("biçim";$K$4);"$";"")))

Saygılarımla

Excel Vers. ve Dili
2007
Bu sorun GET.CELL fonksiyonu ile çözülüyor olabilir.

Birkaç yerde Ad Tanımlama kısmından GET.CELL fonksiyonu ile benzer çözümler yapmışlar ama anlayamadım açıkçası. GET.CELL in Türkçesini de bulamadım.

Excel Vers. ve Dili
2007
Belki ihtiyacı olan arkadaşlar olabilir. Ad tanımlama bölümünden AL.HÜCRE formülü ile sorunu çözebiliyoruz.
Kolay gelsin.

Excel Vers. ve Dili
2010 TR
Konuyu hortlatayım bu konuda bilgisi olan veya AL:HÜCRE yi nasıl kullanacağımızı bilen varmıdır.