öğretmenevi otel yönetim programı lütfen yadım

Excel Vers. ve Dili
excel versiyonu
arkadaşlar gerekli açıklamaları çalışma sayfasında her bölüm için yapılması gerekenleri yazdım yardımcı olacak ve olmacak tüm arkadaşlara şimdiden tşk ediyorum..... acil lazım arkadaşlar bir yıldır bu evrak işinden manuel yazmaktan bıktım ....

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel versiyonu
Hocam ben biraz düzenleme yaptım

Ama bu otel programı çoğu kişi tarafından kullanılabilecek bir program olsun istiyorum kullanışlı bir şey bunu çalışır hale getirme durumu ancak yetenekli üsdatlarımın işi ancak onlar bunu düzenleyebilir. Onlar olmadan bunu bitirmek imkansız şimdilik sadece verileri kaydetme durumuna getirelim diğer kısımları da el birliğiyle çözüleceğine inanıyor.
Yardım arkadaşlar...

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
excel versiyonu
arkadaşlar otel otomasyon dosyasını çalışır hale getirebiirmiyiz. yeni kayıt yapacak +kayıt arayıp düzeltme yapacak + aynı kişiyi farklı giriş tarihi değiştiğinde ikinci bir kayıt yapacak+çıkış tarihi değiştiğinde sadece güncelleme yapacak ve otel ücret kısmı oda no ya ve kişinin mesleğine göre otamatiğe bağlanacak + kaydolan kayıtlar için aylık süzgeç yaparken giriş tarihli verilerin tamamını çekecek ve günlük süzgeç yaparken güncel tarihli otelde konaklayanları verecek....

Mahmut Bayram

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
2021 Excel Tr
Adem bey, şu an öğretmenevinde görev yapıyorum.
Bir program üzerinde çalışıyorum ve başlangıç aşamasında.
Bitince siteye eklemeyi düşünüyorum.
Bilginize
saygılar