kura ile görev dağılımı

Muhammet Okumuş

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2013 Türkçe
Hocam silme yerine görev alma sayısı şeklinde uygulama yaptım. Bir öğretmen aynı ehliyet sınıfından tümü görev aldıktan sonra 2. görev veriliyor.

Ekli dosyalar

Sn.Muhammet hocam

Ellerine sağlık.İstediğim gibi olmuş.son bir ricam A2,B,D ve E sayfalarını başka bir
sayfada alt alta birleştirme olabilirse iyi olcak,çünkü tüm liste halide lazım.
İyi akşamlar.

Muhammet Okumuş

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2013 Türkçe
Hocam olur ama hep taksit taksit söylüyorsunuz. A2,B,D,E sayfaları silinecek mi?

Sn.Muhammet hocam

Çok haklısın.İlk uygulama olacağı için ve de sonradan düşünülen bir durum.
Sayfalar silinmeden yeni bir sayfaya aktarılsın.İyi çalışmalar.

Sn.Muhammet hocam

Zahmet olacak ama yeni bir örnek ekledim açıklamaya göre yardımcı olursanız sevinirim.
İyi akşamlar.

Ekli dosyalar

Muhammet Okumuş

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2013 Türkçe
Başkan ve üyelerde komisyon no yok? Özet Liste nasıl olacak?

Sn.Muhammet hocam
Örnekte bazı değişlikler yaparak özet listeyi ekledim.Komisyon no sıra no ile aynı fakat kura listesinde
manuel girdim görevlileri atarken komisyon nolarıda otomatik yazsın.A2,B,D ve E türü
sırasına göre dağıtsın.Sitede sınıf listesi oluştur örneğinizdeki gibi.İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Muhammet Okumuş

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2013 Türkçe
Hacam başkan listesinde sıra nolar ile üyeler sayfasındaki sıra nolar aynı değil. Hangisini baz alacağım. Sıralama önce A2 bitecek, sonra B .. şeklinde mi olacak? Siz en son böyle olacak şeklinde dosyanızı güncelleyiniz.

Sn:Muhammet hocam
Başkan sıra nosunuda 52 ye kadar düzltmemşim.Yani ikiside 52 olması lazım çünkü eşleşecek.
1-52 KOMİSYON NO olacak.

Sn. Muhammet hocam
Başkan ve üye listelerini manuel kendim gireceğim.Örneğin başkan listesindeki 2 sıradaki görevli ile üye listesinin 14 sıradaki ilk kura satırına kura sonucu gelsin.Kura ile atama
sonucunda aynı listeyi kopyalamış gözüküyor.Başkan ile Üyeler rastgele eşleşecek.
Sıra numarasıda 1-den 52 ye kadar karşılarına rastgele aynı anda yazılacak .Özet listede
komisyon 1 den 52 ye kadar sıralı yazılacak.