Karışık veri aktarmaları

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
10-03-2025
ACİL YARDIM

EXCEL DOSYASINDA BULUNAN

1- Görev listesinde B100 e gündüz çalışanların sayısını otomatik yazmak için = Görev listesinde bulunan A3 ile A32 arasındaki 1 den 12 e kadar olan personel sayısını toplamak istiyorum. Yani istirahatlı veya hafta izinli olanlar hariç.O olarak toplamasını istiyorum. Saati kısmında görev istirahatlı yada hafta izinli olanları bu toplamın içinde bulundurmasın. (NOT : S.NO kısmı formüllüdür. Ayrıca bazı satırları gizliyorum bu gizlenen satırlarda yazılı kalan hafta izinli veya görev istirahatlı veya çalışıyor görünen varsa da bu satırı gizlediğimde okumamasını istiyorum mümkünse)

2- Personel 12/ 24 sistemiyle çalıştığı için hergün görevsaati değişmekte . Bazende personel sayısı artmakta ve ekip yada nöbetçi sayısı artıp azalmaktadır. Bundan dolayı değişik sayılara göre hazır nöbet satlerini de excel e kaydettim. Vardiya sayfasında bulunan gündüz – gece ve istirahatli kişi sayıları 6 şarlı dır. Ancak izinden dönen olursa bazı gruplar 7 şerli olacak ve buradaki nöbetçi sayısı 3 e çıkacaktır. Yani 4 ve 5 inci satırdakilere birde 6 ncı satırda biri eklenecek . Burada isteğim nöbetçi sayısına göre görev listesi sayfasında ki nöbet saatlerinin nöbet saatleri sayfasından kişi sayısı değişikliğine göre otomatik alınmasıdır. Eğer mümkünse.

3- Gündüz sayfasında ki b 20 ile b21 deki kişiler çalışmakta b22 deki kişi 1 gün istirahat etmektedir. Mümkünse g1 ve j1 de ki tarikler değiştikçe (yani bir önceki güne göre arttıkça) b20 nin b22 ye geçmesini ve b21 in b20 ye geçmesini ve b22 nin de b 21 e geçmesini otomatikleştirmek istiyorum.

Eğer bu mümkün değilse alternatif basit bir çözüm mümkün müdür.

ŞİMDİDEN ÇOOK TEŞEKKÜR EDERİM.

NOT: ÇALIŞMA SAYFALARININ RESİMLERİNİ EKLEMEK İSTEDİM ANCAK URL İSTEDİ . BENİM ÇALIŞMA SAYFAMIN RESİMLERİ MASA ÜSTÜNDE O YÜZDEN SİZE DOSYA OLARAK ATTIM TŞKLER.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
10-03-2025
lütfen yardımcı olun

Lütfen sizlerden cevap bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim