- Excel Vers. ve Dili
- Excel 2016 - Türkçe
İki tane sayfamız var. Biri Hesap Özeti diğeri ise Hareket Girişi sayfası. Hareket Girişi sayfasında ki girişlere göre Hesap Özeti sayfasında Tarih aralığına göre rakamsal verileri getiriyorum.
Yapmak istediğim ise gönderdiğim dosya ekinde de göreceğiniz üzere;
Hareket Girişi sayfasında hangi hesap adlarında işlem varsa Hesap özetindeki Gelirler Hesabının altına o metinler, değerler gelsin istiyorum. Aynı zamanda tarih aralığını da göz önünde bulundurmamız gerekiyor
Mesela hareket girişinde "Diğer Gelirler" var Hesap Özetinden GELİRLER başlığının altında sadece Diğer Gelirler gelsin. Bütün Gelir grupları olmasın tabi bunu gider grupları içinde yapmamız gerekiyor.
Ben şu anda Veri girişinden çektim bu yüzden hepsi çıkıyor haraket girişine bağlı olmadan.
İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
İlgili Dosya KİŞİSEL BÜTÇE - Kopya.xlsx - 332 KB
Yapmak istediğim ise gönderdiğim dosya ekinde de göreceğiniz üzere;
Hareket Girişi sayfasında hangi hesap adlarında işlem varsa Hesap özetindeki Gelirler Hesabının altına o metinler, değerler gelsin istiyorum. Aynı zamanda tarih aralığını da göz önünde bulundurmamız gerekiyor
Mesela hareket girişinde "Diğer Gelirler" var Hesap Özetinden GELİRLER başlığının altında sadece Diğer Gelirler gelsin. Bütün Gelir grupları olmasın tabi bunu gider grupları içinde yapmamız gerekiyor.
Ben şu anda Veri girişinden çektim bu yüzden hepsi çıkıyor haraket girişine bağlı olmadan.
İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.
İlgili Dosya KİŞİSEL BÜTÇE - Kopya.xlsx - 332 KB
Son düzenleme: