- Excel Vers. ve Dili
- excel

Hareketli Resimde gördügünüz gibi böyle excel örnek dosyası yapıp göndere bilirmisiniz ben üzerimde değişiklik yaparak işimi görürüm
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Merhaba,
Linki inceleyerek profilinizdeki ofis sürümü bilgisini güncellemenizi rica ederim.
Bilgi - Profillerde yazan "Ofis Sürümü ve Dili" bilgisi hakkında
Merhaba Değerli Forum Üyeleri, Belki dikkatinizi çekmiştir. Son zamanlarda birçok üyemize açtıkları başlıklarda cevap vermeden önce "Kullandığınız ofis sürümü ve dili nedir?" şeklinde mesaj yazıyorum. Bu alanın kullanım amacı sizlere verilecek cevaplar için önem arz etmektedir. Bu sebeple bu...www.excel.web.tr
Benim mesaja eklediğim hareketli resimdeki Projeyle söylediğiniz projenin alakası yok. Benim söylediğim Boş bir excel sayfası . Isim yazilan yere istediğiniz yazıyı yazıp enter tıklayınca klasörden resimler otomotik çıkıyorMerhaba,
Eğer Ofis 365 kullanıyorsanız yeni fonksiyonlardan faydalanabilirsiniz..
Türkçe sürüm için =RESİM diyerek fonksiyonu çağırabilirsiniz.
İngilizce sürüm için =IMAGE diyerek fonksiyonu çağırabilirsiniz.
.IMAGE function - Microsoft Support
support.microsoft.com
Excel hücresine formül ile resim alma
Merhaba, "C:\Temp\" klasörü altında isimlendirilmiş jpeg resimler mevcut, Ekli dosyada "A" sütununda yazılmış dosya adlarına (*.jpg) göre B sütununa formül yoluyla gelmesi, teşekkürler, iyi Çalışmalar.www.excel.web.tr
söylediğim gibi bir proje yapıp bana göndere bilirmisiniz böylelikle kaç aylık aramam son bulurBahsettiğiniz işlem makro ile yapılabilir..
Ama eğer kullandığınız sürüm ofis 365 ise yeni fonksiyonlar ile en azından resim çağırma işlemini yapabilirsiniz. Bu fonksiyonlarıda bir önceki mesajımda yazdım..
Makro ile çözüm için forumdaki eski konuları inceleyebilirsiniz.
Arşiv Konuları