office 2010 kullanıyorum. Kendi yarattığım dosyayı baskı ve önizlemede normal olarak görüyorum ama yazdırırken bütün karakterler küçük kareler içinde soru işareti olarak çıkıyor.
word dosyası da aynı şekilde.
Ama başka biyerden gelen dosyayı eklediğim karakterlerle bile sorunsuz yazdırıyorum.
Sorunla daha önce karşılaşmadım, karşılaşanla da karşılaşmadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Örnek olarak göstercek bir dosyam yok. Baskı önizlemede normal olarak çıkıyor..Çıktıları tarayacak bir tarayıcım da yok maalesef. Direkt excel ile alakalı bir sorun değil diye düşünüoyrum, ben excel ağırlıklı çalıştığım için buraya yazdım.
word ve excel'de denedim ama outlook sayfasında denemedim.
Bu genel bir office sorunu gibi görünüyor ya da benim bilgisayarımda sorun var.
Ama nasıl oluyor da başka bir bilgisyardan gelen dosyanın üzerinde değişiklik yaptığımda bile sorunsuz yazdırabiliyorum?
2 saat boyunca araştırdım ama bir çözüm bulamadım.
yazı karakterini 1 font büyütüp deneyin bi. bizim işyerindeki pclerde de bazen aynı sorun olabiliyor. galiba türkçe dil paketlerinden kaynaklı bir sorun. ama kesin çözümünü ben de bilmiyorum.
yusuf44 teşekkürler şimdi ölye bir imkanım yok ama Pazartesi günü ilgili dosyayı ve görüntüleri ekleyeceğim.
tukayf, bahsettiğiniz şekilde de deneyeceğim. Bana da dil paketleriyle ilgili bir sorunmuş gibi geliyor. Olmazsa BT yi çağırıp format attıracağım gerekirse de bilgisayarı değiştireceğim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.