her gün çalışan makro

Excel Vers. ve Dili
2010 VB
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
11-11-2020
İyi günler,bir makrom var ve outo_open ile makroyu çalıştırıyorum.Fakat makro çalışma saati 12.00 ise 11.55 gibi açmam lazım exceli,görev zamanlayıcısı ile açılmıyo excel nasıl bi yol deneyebilirim fikir verebilir misiniz?

Excel Vers. ve Dili
2016 İngilizce
İşletim sistemine göre aşağıdaki yol değişebilir ama öncelikle bu çalıştığın excel dosyasını aşağıda belirtilen yol altında bulunan XLSART klasörüne taşı.

C:\Users\kullanıcıadıkulasörü\AppData\Roaming\Microsoft\Excel\XLSTART\exceldosyasi.xlsm

Daha sonra görev Zamanlayıcı da program files altında bulunan Office klasöründeki excelin kendi exe dosyasını tanımlaman lazım. aşağıdaki yol işletim sistemin ve yüklü olan office versiyonuna göre değişiklik gösterebilir.

C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office16

belirlediğin saatte excel dosyası çalışacaktır. senin dosyanda XLSART altında olduğu için bu klasörün mantığı exceli çalıştırınca otomatik açılmasını istediğin excel dosyaları için kullanılmasıdır. böylelikle excel çalıştığı zaman o klasör altındaki excel çalışma kitapların tek tek açılacaktır.

Excel Vers. ve Dili
2010 VB
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
11-11-2020
teşekkürler fikriniz için.

Excel Vers. ve Dili
office 2016 türkçe
Bir txt dosyası oluştur ve aşağıdaki satırları yaz tabiiki kendi dosyana göre uyarlıyarak sonra bu txt dosyasını masa üstüne kaydet , daha sonra txt dosyası üzerinde sağ klik ile ismi değiştiri seç ve uzantı kısmını .bat olarak değiştir. Daha sonrada zmanlanmış görevlere bu bat dosyasını zamanla o zaman excel dosyan çalışacaktır benim bu şekilde çalıştırdığım 4 - 5 dosyam mevcut

@ECHO OFF
START "C:\Program Files (x86)\Microsoft Office\Office16\EXCEL.EXE" "C:\Users\Ozge\Desktop\KOSOVO ODEME.xlsm"