Haftalık Takvim

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
Arkadaşlar Acil ödevim var ;Ofise paket programında bulunan Outlook 2007’nin özelliklerinden olan “TAKVİM” benzeri bir Excell çalışma sayfası oluşturun diyor peki bunu nasıl yapabilirim

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Ekli dosyayı inceleyiniz.:cool:

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
ama böyle olmuyor haftalık bi takvim gerekli cok sıkıntılıyım ödevime çare bulamadım sınıfta kalacam bana çok acil yardım edi canınını yerim

Mahir64

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2013-Türkçe
Excel 2016-Türkçe
ama böyle olmuyor haftalık bi takvim gerekli cok sıkıntılıyım ödevime çare bulamadım sınıfta kalacam bana çok acil yardım edi canınını yerim
Öğrencisiniz sanırım, bir öğrenci olarak Türkçemize verdiğiniz özen bu kadar olmamalı.

Yazdığınızdan ne istediğinizi anlamak zor.

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
bende nasıl bir türkçe kullanılmasını inanın sizden daha iyi biliyorum ama web dili bu

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili

Ofis-2010-TR 32 Bit
Arkadaşlar Acil ödevim var ;Ofise paket programında bulunan Outlook 2007’nin özelliklerinden olan “TAKVİM” benzeri bir Excell çalışma sayfası oluşturun diyor peki bunu nasıl yapabilirim
Nasıl bir takvimdir bu.
Resmini çekip yollarmısınız?

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
1- Hücreye girilen açıklama, zaman bağlı olarak uyarı verebilsin,
2- Takvim haftalık olacaktır,
3- Takvim altında günlük icmal kendiliğinden oluşacaktır,
4- Takvim üzerinde en az 5 (beş) olay yer almalıdır,
5- Takvimin sol üst köşesinde, takvim içinde yer alan olay sayısı kendiliğinden toplanmalıdır,
6- Güncellenebilmelidir,
benden istedikleri bu, benden dönem ödevi istediler ama bilgisayarım zayıf olduğu için yapamadım ki bize ögretilmedi ama 4 yıldır okuyorum mezun olacam ama bunu yaparsam sıkıştım kaldım napacam çok şaşırdım:S

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili

Ofis-2010-TR 32 Bit
ekli dosyada bir ilerleme yaptım
ben haftaların yazılarını 3 hafta yaptım bundan sonrasını 56 haftaya kadar yapın
bana yollayın geri kalan işlemi yapayım.
dosya ektedir.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-Türkçe
1- Hücreye girilen açıklama, zaman bağlı olarak uyarı verebilsin,
2- Takvim haftalık olacaktır,
3- Takvim altında günlük icmal kendiliğinden oluşacaktır,
4- Takvim üzerinde en az 5 (beş) olay yer almalıdır,
5- Takvimin sol üst köşesinde, takvim içinde yer alan olay sayısı kendiliğinden toplanmalıdır,
6- Güncellenebilmelidir,
benden istedikleri bu, benden dönem ödevi istediler ama bilgisayarım zayıf olduğu için yapamadım ki bize ögretilmedi ama 4 yıldır okuyorum mezun olacam ama bunu yaparsam sıkıştım kaldım napacam çok şaşırdım:S
Hadi öğrencilerin internette ödev araması normalde, öğretmenlerde ödev verirken arıyor mu acaba :D Ödevin şartları bile kopyala-yapıştır, virgülüne kadar aynı.

http://www.excel.web.tr/f48/excel-de-ajanda-yapmak-mumkunmudur-t108609.html

Excel Vers. ve Dili
office 2003 tr
dosyanız son durumu.
Merhaba. Öncelikle emeğiniz için teşekürler. Benimde aynı ödeve ihtiyacım var. Yalnız ne olay sayılarını toplatabildim nede girdiğim açıklama için zamanı geldiğinde uyarı göstertebildim. Kullanımı konusunda açıklama yapabilirseniz sevinirim.

Saygılarımla.

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
SLM

Slm arkadaşlar bana da aynı takvim ödevi lazım emeğinize sağlık durum nedir tamamlayabildiniz mi acaba, bu arada cidden bu nasıl bir ödev böyle bilgisayar operatörümü olacağız.

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili

Ofis-2010-TR 32 Bit
Dosyanız ektedir.
Benden bu kadar.
sayfa koruma parolası ve kitap koruma parolası 1234 tür.
Not : Uyarı konusunu anlamadım.
zamana bağlı olrak diyor ama hangi zamana göre?

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2010 ExceL & Vba
Merhaba

Orion1 Aradığım Calısma Buna Benzer Bir Calışma Ama Buradaki Calısmayı Outlook Gibi Tasarlayabilmemiz Mümkünmüdür Yani Olay Girildiginde Örn: 12/10/2011 Tarihine 13:00 da Genel Toplantı Yazdıgımızda O Saatte Veya Tarihte Outlook Benzeri Bir Hatırlatma-Uyarı Vermesi Mümkünmüdür? Simdiden Teşekür Eder Çalışmalarınızda Başarılar Dilerim.

Excel Vers. ve Dili
2007
sevgili orion, çalışmanız çok güzel, elinize sağlık. benimde bu ödevi yapmam gerekiyor. sizin yaptığınız takvim benzer bir çalışma. ben ekte olması gereken takvime yakın bir çalışma ekliyorum. siz bu çalışmaya, 1- Hücreye girilen açıklama, zaman bağlı olarak uyarı verebilme özelliği (mesela cuma günü saat 3 te bir randevu hatırlatıcısı), Takvim altında günlük icmal kendiliğinden oluşma özelliği,Takvimin sol üst köşesinde, takvim içinde yer alan olay sayısı kendiliğinden toplanma özelliğini eklerseniz tamam olacak. yıl butonu olmasına gerek yok birde bütün senenin haftalarının gösterilmesine de gerek yok.

şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
office 2003 tr
Dosyanız ektedir.
Benden bu kadar.
sayfa koruma parolası ve kitap koruma parolası 1234 tür.
Not : Uyarı konusunu anlamadım.
zamana bağlı olrak diyor ama hangi zamana göre?
Çok teşekürler. hepimizi büyük bir sıkıntıdan kurtardınız. Sadece;
Hazal07 ve imfsimfs 'in bahsettiği gibi outlooktaki takvim tabına girip yeni görev, yeni toplantı oluşturduğunuzda yapılan anımsatma uyarısının benzerini excelde yapmamız gerekiyor. bunu nasıl yapabileceğimiz konusunda bize yol göstermeniz yeterli. Tekrar teşekürler.

Saygılarımla.

Son düzenleme: