Haftalık Takvim

Excel Vers. ve Dili
2007
arkadaşlar bu takvimde, zamana bağlı uyarıyı şu şekilde veriyor, bu konuyu dikkatlice incelerseniz göreceksiniz.

illa herşeyi hazır beklemeyin, biraz araştırmacı ve geliştirmeci olun lütfen :mad:

istiyorsanız, o saat geldiği zaman sizi cep telefonunuzdan, mailinizden hatta kulağınızın dibine gelerek bağırarak uyarsın!...:biggrin:

neyse konuya gelelim, şimdi takvimde uyarı şu şekildedir,
zaman bağlı uyarı:

a-Bugünü yeşil renkte gösteriyor
b-Hücre dolu olduğu zaman, yani bir hatırlatma olduğu zaman günü geçenleri turkuaz renkte gösteriyor.
c-Hücre dolu olduğu zaman günü henüz gelmeyenleri ise 46. mesajdaki takvimde mor olarak gösteriyor. bunu sizde ayarlayabilirsiniz, içinde bulunduğunuz günü gösteren sütun haricindeki diğer günlerin bulunduğu sütunların rengini değiştirirseniz, zamanı gelmeyen uyarılar o değiştirdiğiniz renkte gösterir.

birde şöyle bir hatırlatma var onu ben yapamadım, kod ile oluyor..

takvimi açtığınız zaman açılışta, o günkü hatırlatmaları mesajbox olarak uyarı veriyor.

vakit darlığı ve bilgi yetersizliğinden ben onu yapamadım..

sağolsun halit3 arkadaşımız takvimin bu hale gelmesinde çok büyük emeği oldu.. bu dediğimide yaparsa o yapar...

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
arkadaşlar bu takvimde, zamana bağlı uyarıyı şu şekilde veriyor, bu konuyu dikkatlice incelerseniz göreceksiniz.

illa herşeyi hazır beklemeyin, biraz araştırmacı ve geliştirmeci olun lütfen :mad:

istiyorsanız, o saat geldiği zaman sizi cep telefonunuzdan, mailinizden hatta kulağınızın dibine gelerek bağırarak uyarsın!...:biggrin:

neyse konuya gelelim, şimdi takvimde uyarı şu şekildedir,
zaman bağlı uyarı:

a-Bugünü yeşil renkte gösteriyor
b-Hücre dolu olduğu zaman, yani bir hatırlatma olduğu zaman günü geçenleri turkuaz renkte gösteriyor.
c-Hücre dolu olduğu zaman günü henüz gelmeyenleri ise 46. mesajdaki takvimde mor olarak gösteriyor. bunu sizde ayarlayabilirsiniz, içinde bulunduğunuz günü gösteren sütun haricindeki diğer günlerin bulunduğu sütunların rengini değiştirirseniz, zamanı gelmeyen uyarılar o değiştirdiğiniz renkte gösterir.

birde şöyle bir hatırlatma var onu ben yapamadım, kod ile oluyor..

takvimi açtığınız zaman açılışta, o günkü hatırlatmaları mesajbox olarak uyarı veriyor.

vakit darlığı ve bilgi yetersizliğinden ben onu yapamadım..

sağolsun halit3 arkadaşımız takvimin bu hale gelmesinde çok büyük emeği oldu.. bu dediğimide yaparsa o yapar...
46 nolu mesajdaki dosyayı güncelledim dosya açıldığında hatırlatma ile ilgili mesaj veriyor

Excel Vers. ve Dili
2010
halit usta içinde kaydedilenleri değiştiremiyorum bu takvimin yardımcı olabilirmisin

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
halit usta içinde kaydedilenleri değiştiremiyorum bu takvimin yardımcı olabilirmisin
Güvenlik düzeyi açık olmalı
(araçlar/makro/güvenlil/orta)

ben dosyada değişiklik yapabiliyorum sorun yok

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
Data sayfasındaki tarihler takvim sayfasındaki E1 hücresindeki yılın değerini almaktadır. Budurumda artık data sayfasındaki düğmeye tıklama işine gerek kalmamıştır sadece buradaki tarihler bozulduğu zaman düğmeye tıklanabilir.
Diğer taraftan hatırlama mesajı boş olduğu zaman mesaj uyarısı vermemektedir.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
koşullu hafta sonu ve resmi tatil boyama acil yardım

örnek dosyada dikey boyama yapılmış ama ben yatay boyama yapmak istiyorum şimdiden teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
Exel 2007 sp2-Tr.
Bütün herkese çok teşekkür ediyorum bende Gazi üniversitesinde okuyorum yapamıycam diye korkmuştum Allah emeği geçenlerden razı olsun...

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
Selamün Aleyküm

Bu dosya ile ödevini yapanlar veya tamamlıyanlar için merak ediyorum kaç aldınız. acaba?

not =dosya 46. mesajda

Excel Vers. ve Dili
2007
ben 40 aldım. bu ödevi veren hocaya burdan sevgi(!)lerimi gönderiyorum..

muhtemelen herkes aynı ödevi gönderdiği için, herkese aynı notu verdi.

olsun. böyle başa böyle tarak demişler. sen herkese aynı ödevi ver, hatta anlatmadığın konudan ödev ver, sonra o ödevi eksiksiz teslim edene sıfır ver.

helal olsun.

ayrıca, halit kardeşim ellerine sağlık, burada önemli olan ödevlik değil gerçekte kullanılabilecek çok kullanışlı bir takvim çıktı ortaya..

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
ben 40 aldım. bu ödevi veren hocaya burdan sevgi(!)lerimi gönderiyorum..

muhtemelen herkes aynı ödevi gönderdiği için, herkese aynı notu verdi.

olsun. böyle başa böyle tarak demişler. sen herkese aynı ödevi ver, hatta anlatmadığın konudan ödev ver, sonra o ödevi eksiksiz teslim edene sıfır ver.

helal olsun.

ayrıca, halit kardeşim ellerine sağlık, burada önemli olan ödevlik değil gerçekte kullanılabilecek çok kullanışlı bir takvim çıktı ortaya..
Dosyanın son halini ekliyorum bu dosyaya bu yıla ait mali takvim ile ilgili verileride ekledim.

40 puan iyi gibi gelmedi bana hayırlısı bakalım

Ekli dosyalar