Günü yaklaşan tarihlerin renklendirilmesi

Excel Vers. ve Dili
Excel Visual Basic 6.0
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
09.07.2019
Sayın Üstadlar ve Arkadaşlar. Hazırlamaya çalıştığım dosyada günü yaklaşan poliçelerin "HATIRLATMALAR" user formunda tarih yaklaştıkça rengin değişmesi. Şöyleki; 20 gün ve üzeri olan tarihlerde YEŞİL renk de olması 20 ve 10 gün arası SARI ve 10 günün altında kalan gün sayısında da KIRMIZI renge dönüşmesini istiyorum. Bu da "HATIRLATMALAR " ListBox1 de ki listede göstermesini istiyorum. Bu konuda yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim. Herkese kolay gelsin. Dosya ektedir. Saygılarımla.

Ekli dosyalar

parametre

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
ofis 2010 turkce
kosullu biçimlendirme diye arayınız

renklenecek bolgeyi seciniz
kosullu bicimlendirmeye gelin
hucre degeri buyuk yada esittire gelin
oradaki formule =BUGÜN()+21 yazın biçimi arka plan yesil yapın

digerini arasında yapın =BUGÜN()+20 biri bu diger formul bu =BUGÜN()+10 renginide sarı yapın
digeride arasında olacak
bir formul bu =BUGÜN()+9 digeri =bugün() olacak biçimlendirmeyi kırmızı yapacaksınız kolay gelsin

işlemi takip dedigin yerde yaptım kolay gelsin

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Excel Visual Basic 6.0
09.07.2019
Teşekkür

kosullu biçimlendirme diye arayınız

renklenecek bolgeyi seciniz
kosullu bicimlendirmeye gelin
hucre degeri buyuk yada esittire gelin
oradaki formule =BUGÜN()+21 yazın biçimi arka plan yesil yapın

digerini arasında yapın =BUGÜN()+20 biri bu diger formul bu =BUGÜN()+10 renginide sarı yapın
digeride arasında olacak
bir formul bu =BUGÜN()+9 digeri =bugün() olacak biçimlendirmeyi kırmızı yapacaksınız kolay gelsin

işlemi takip dedigin yerde yaptım kolay gelsin
İlginize teşekükr ederim. Elinize ve bilginize sağlık. Ancak bu olayı hatırlatma Userformundaki ListBox ekranında da göstermesini istiyorum. Kayıtlı bulunan kişiyi kaldığı gün sayısına göre o satırı renklendirmesini istiyorum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinrim. Şimdiden teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 TR
İlginize teşekükr ederim. Elinize ve bilginize sağlık. Ancak bu olayı hatırlatma Userformundaki ListBox ekranında da göstermesini istiyorum. Kayıtlı bulunan kişiyi kaldığı gün sayısına göre o satırı renklendirmesini istiyorum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinrim. Şimdiden teşekkürler.
Ekli linkte 2 nolu mesaj.

http://www.excel.web.tr/f48/listbox-da-ya-da-listview-de-herhangi-bir-t88685.html

Listviewde veya listboxta satır satır değişik renklendirme yapamazsınız.
Listviewde her satır için font rengi ayaralayabilirsiniz.

Excel Vers. ve Dili
Excel Visual Basic 6.0
09.07.2019