- Excel Vers. ve Dili
- 365
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 13-02-2024
Herkese merhabalar,
Benim sorum; 2 adet farklı excel dosyam var.
İlk dosyamın 1. Sayfasının A sütununda Firma ismi Ve E Sütununda onun Bakiyesi var.
2. dosyamın B Sütununda o firmanın ismi yazıyor, karşısında ki F sütununda ona karşılık gelen hücrede de ilk dosyamda ki E sütunun da yazan Bakiyesini otomatik yazmasını istiyorum.
ilk dosyadaki rakam güncellendikçe ikinci dosyadaki rakam da güncellenmesi gerek.
Örneğin;
1. dosyanın 1. sayfasının A3 hücresinde X taşımacılık yazıyor E3 hücresinde bakiyesi yazıyor. Ve bu bakiye değiştikçe;
Bu bakiyenin;
2. dosyanın B3 sütunundaki X taşımacılığın karşısında ki F3 hücresine otomatik çekmesini istiyorum.
Düşeyara formülü ile çekemedim( "beceremedim
" ) farklı dosyalar olduğu için.
Umarım maruzatımı anlatabilmişimdir.
Vakit ayırıp ilgilenen herkese çok teşekkür ederim şimdiden. Hayırlı günler.
Benim sorum; 2 adet farklı excel dosyam var.
İlk dosyamın 1. Sayfasının A sütununda Firma ismi Ve E Sütununda onun Bakiyesi var.
2. dosyamın B Sütununda o firmanın ismi yazıyor, karşısında ki F sütununda ona karşılık gelen hücrede de ilk dosyamda ki E sütunun da yazan Bakiyesini otomatik yazmasını istiyorum.
ilk dosyadaki rakam güncellendikçe ikinci dosyadaki rakam da güncellenmesi gerek.
Örneğin;
1. dosyanın 1. sayfasının A3 hücresinde X taşımacılık yazıyor E3 hücresinde bakiyesi yazıyor. Ve bu bakiye değiştikçe;
Bu bakiyenin;
2. dosyanın B3 sütunundaki X taşımacılığın karşısında ki F3 hücresine otomatik çekmesini istiyorum.
Düşeyara formülü ile çekemedim( "beceremedim
Umarım maruzatımı anlatabilmişimdir.
Vakit ayırıp ilgilenen herkese çok teşekkür ederim şimdiden. Hayırlı günler.