Excel de ödeme tablosu hazırlamak lütfen yardımcı olun

Excel'de bir tablo hazırlamam lazım
ödeme tablosu
bölümleri; firma adı, vadesi, ödeme tarihi, ödeme miktarı(bu başlık altında ytl,usd ve euro olması lazım ytl kısmını elle yazdıktan sonra usd ve euro kısmnı burdan hesaplamalı)
Ayrıca hergün açıldığında otomatik olarak merkez bankası döviz kurlarını almalı ve otomatik olarark önceki verileri bu fiyatlara göre güncellemeli.
Ödemesi geleni otomatik olarak uyarması lazım ve yapılan ödemelerle kalan ödemelerin ayrı ayrı raporunu almam lazım.

bunun yanında aynı ağda bulunan 3 bilgisayar tarafından kulllanılabilmeli ve aynı anda veri girişi yapılabilmeli. işte tarih girince otomatik olarak tarih sırasına almalı.
ve ayrıca en önemlisi bu programın bir kopyası kullanıcıların masa üstünde olması lazım.
ordan giriş yapabilmeliler.

Bu excelde mümkün mü ben başka bir programda yapılabilecek şeylerden mi bahsediyorum.

Bu konuda lütfen bana yardımcı olun patronum isterim diye tutturdu yapamıyorum. iki gündür arıyorum bu ihtiyaçlarıma cevap verecek bir programda bulamadım.
şimdiden teşekkür ederim

Dediklerinizi uygulayan bir Finans Sorumlusu olarak cevap veriyorum.

cevap 1) Dediklerinizin hepsi excel ile yapılabilir,

cevap 2) aynı anda çoklu kullanım ile ilgili fazla bir araştırmam yok ama zaten yersiz ve abartı isteklere gerek yok, normalen sizin isteiğiniz bir finans memuru / sorumulusu tarafından takip edilemesi gereken bir tablo çok kişinin giripte değişiklikler yapması zaten uygun olmaz. Diğer kişilerin tablolarından veri çekebilirsiniz.

cevap 3) merkez bankasından döviz kuru çekmek de araştırılması gereken bir konu ama hazır bir kod ile çok basit halledilebilir. Ama yine bence böyle bir özellikte abartılı kuru güncellemek istediğin zaman sadece iki tane kur yazacaksın. Buna göre verinin güncellenmesi ise çok basit.

cevap 4) "ödeme yapılanları ayrı listelesin" isteğinizi ise; aslen kasa & banka çıkışlarınızdan alacağınız bir NAKİT AKIŞ RAPORU ile yapmanız gerekir. Ama tabiki böyle bir tabloyu bunun için kullanabilirsiniz.

Vakit sıkışıklığı çekmeme rağmen Excel aşkımdan dolayı karacafuat@hotmail.com'a bi mail atarsanız size güzel bir tabloyu ancak bir hafta sonra hazırlarım.
Dediğim gibi Aynı anda çoklu kullanıcı desteği & İnterten otomatik güncelleme hariç

Excel Vers. ve Dili
Excel 2002 TR
aynı işleri yapan birisi olarak ilave
cevap 2) aynı anda çoklu kullanım ile ilgili fazla bir araştırmam yok ama zaten yersiz ve abartı isteklere gerek yok, normalen sizin isteiğiniz bir finans memuru / sorumulusu tarafından takip edilemesi gereken bir tablo çok kişinin giripte değişiklikler yapması zaten uygun olmaz. Diğer kişilerin tablolarından veri çekebilirsiniz.

+ herşeyi tek dosyada toplayacağı diye uğraşmayın. bir klasörün içinde 6-7 kaç dosya gerekiyorsa oluşturup klasörü paylaştırmak daha dertsiz. aynı anda aynı dosyayada giriş mümkün olmakla beraber hem problemli, hemde çok gerek yok hangi işlevleri hangi excel dosyasında yapacağınızı belirlerseniz.

cevap 3) merkez bankasından döviz kuru çekmek de araştırılması gereken bir konu ama hazır bir kod ile çok basit halledilebilir. Ama yine bence böyle bir özellikte abartılı kuru güncellemek istediğin zaman sadece iki tane kur yazacaksın. Buna göre verinin güncellenmesi ise çok basit.

+ haklı ama illa isterseniz forumda merkez bankası diye aratırsanız pek çok örnek bulursunuz.

merkez bankası kuru o kadar önemli değil elle yazılabilir.
Önemli olan bu yazılan yerden ytl yi usd ve euroya çarpıp yazması
cevaplarınız için teşekkür ederim

Excel Vers. ve Dili
muhasebe
o hazırladığınız tabloyu banada mail atarsanız sevinirim saygılr

Excel Vers. ve Dili
muhasebe
hazırladıklarınızı burayada koyasanız çok sevinirim banada lazım çünkü cevap yazarsanız çok sevinrimen kısa zamanda cevabınıı bekliyorum saygılar

Excel Vers. ve Dili
excel
Aynı dert benim başımdada var eğer tabloyu paylaşırsanız çok sevinirim. şimdiden teşekkür ederiz.

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 7
Tablo

sevgili arkadaşlar;
hazırladığınız tabloyu banada göndermenizi veya ortak paylaşmamız adına foruma koymanızı rica ederim
saygılar