• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

eğer formülü yardım meydan11

Merhabalar Mustafa Bey !...

Sayfadaki X, T ve U ların yerleştirilmesi ve haftalar itibariyle Teorik ve Uygulamalı Ders saatlerinin hesaplanması tamamdır.

Farklı olarak yaptığım şey hafta sayısına ilişkindir. Şöyle ki; ayın 1'i C.tesi veya Pazar olduğunda siz o haftayı birinci hafta olarak saymıyorsunuz, hesaplamalar açısından ben bu haftayı birinci olarak dikkate aldım ve bu nedenle de bir aydaki günlerin haftalara dağılımını yapınca en fazla hafta sayısı beş değil altı oldu. Tüm hesaplamalar tamamdır.

Kalan husus; "MAAŞ KARŞILIĞI MECBURİ DERS YÜKÜ" ve "ALACAĞI ÜCRET" kısmıdır.

O kısma ilişkin olarak benim belgemdeki hangi sayıların nasıl dikkate alınması lazım, onu tarif etmenizi isteyeceğim. Yani benim gönderdiğim belgedeki şu artı şu, şu eksi şu, şunu geçmemek üzere şunların toplamı gibi birşeyler söylerseniz o kısmı da halledip işi bitireyim.
İyi günler dilerim.

Son düzenleme:
Maaş karşılığı ders yükleri ile ilgili söğle yapabilirmiyiz
PR sayfasındaki J sutununa(Kredi) X işareti koyunca o dersler yük sayılsın olurmu

DİĞER hususta Yük hesalamayla ilgili olarak da şöğle bir şey yapabilirmiyiz
DÖKÜM sayfasındaki G69 ile BC 87 satırlarındaki(Haftalık ders döküm tablosuna) SMYO haricindeki dersleri değişik renk yaparsak Alta atcağım tabloyada o verileri attırabilirsek hesapla işi tamam olur
yazmalardaki yanlışlıklar için özür dilerim gece karanlıkta yazıyorum

Son gönderdiğim belgeden sonra; SMYO ve DİĞER kriterine göre (NÖ ve İÖ ayrımını da dikkate alarak) haftalar itibariyle sayma işi ekledim, yani siz SMYO da olan NÖ lerin sayısı DİĞER den olan İÖ lerin sayısı gibi, MAAŞ KARŞILIĞI DERS YÜKÜ ve ÜCRET hesabında dikkate alacağınız husus neyse söyleyin hemen hesaplayıp belgenin son halini tekrar göndereyim.

Bir de şimdi gördüğüm Teorik %60, Uygulama %60 var, onlar nedir?
Daha sonra lazım olacak bir şeyse ona da bakayım.

sarı rekli olnları AR 29 dan sonraki bölümlere atabilirsel durumuna göre (teorik uygulama) Sarı renkli olanda X varsa yük bölümüne Yoksa diger bölüme gibi olurmu acaba

evet gerekli akşam saat 17.00 dan sonraki dersler %60 a giriyor 17 00 dan önceki dersler parada işlem oluşuyor mesela 17 den önceki derslerin hesabı n.ö ücretinin en fazla 2 katı oluyor %60 uygulamasında işe 3,2 katı ücret alıyorbodroda hesapma yaparken gerekli

Sayın Meydan, yeni şeyler söylüyorsunuz.

Siz bana AK43 -BN54 aralığındaki hesaplamayı söylerseniz o kısmı tamamlayayım
ve sadece TAKVİM sayfasıyla bağlantı kurma işi kalsın sonra da onun üzerinde konuşalım.

Bordro işine de buradaki işlem bitince bakalım.

AQ sutunundaki tabloyuda kısaca anlatayım istersen
SMYO DERSLERİ olan bölüm hani renki yaparsak diye onun için dedim söğütte gerdiği dersler tabi teorik ve uygulama ayrı ayrı
SMYO YÜKLERİ ise söğütte geripte yanında X olanlarıda buraya yazarsak

Diger birim dersleri içinde aynı mantık arkadaşım

Bu arada unvanda değişiklik yaparak; T-U ve X lerdeki değişiklikleri kontrol edelim.

Mustafa Bey ben sadece kendi gönderdiğim belge üzerinden konuşuyorum.
Sizin gönderdiğiniz belgeyle ilgili bir şey söylemezseniz sevinirim, malum onu hazırlayan ben değilim ve hazırlama maksadını, hangi bilginin neyle bağlantılı olduğunu, hangi bilginin nerede kullanılacağını bilemiyorum dolaysıyla da gereksiz mesajlaşma ve sonuçsuz işlem yapma durumunda kalınacak.

Lütfen sadece benim gönderdiğim belgedeki AK43 -BN54 hücre aralığına yönelik hesaplama şeklini söylerseniz o kısmı tamamlayayım.

kuura bakmayın
kendi kurumu (AK 43) buraya haftalık ders proğramı bölümündeki(G69-BM87) sutunları arasındaki SMYO dan düşülen dersler ( X olanlar) Haftanın başlangıcı önemli çerşamba başlıyorsa ay ozaman çarşambadan cumaya kadar sayacak

DİGER KURUM(AO43)
buraya haftalık ders proğramı bölümündeki(G69-BM87) sutunları arasındaki DİĞER KURUMLARDAN düşülen dersler ( X olanlar) Haftanın başlangıcı önemli çerşamba başlıyorsa ay ozaman çarşambadan cumaya kadar sayacak

KENDİ FAKÜLTESİ (AW43)
buraya haftalık ders proğramı bölümündeki(G69-BM87) sutunları arasındaki SMYO da ( X olmayanlar) Haftanın başlangıcı önemli çerşamba başlıyorsa ay ozaman çarşambadan cumaya kadar sayacak

ömer arkadasım anlaşılyor değilmi dediklerim biraz öncesi içinde özür dilerim

Mustafa Bey, AİT OLDUĞU AY'ı değiştirerek sonucu gözleyiniz. Eğer ay C.tesi veya Pazar'dan başlıyorsa sizin açınızdan ilk hafta ayın 3'ünden başlayan hafta oluyor, benim açımdan ise ilk hafta boş geçiyor, ikinci hafta ayın üçünden başlayan hafta oluyor, o sorun değil yani. İlk ve son haftayı bırakalım örneğin üçüncü haftaya ait 1. öğretim ve 2. öğretim için MAAŞ KARŞILIĞI MECBURİ DERS YÜKÜ, Kendi Kurumu ve Diğer Kurum sütunlarına yani AK47 - BB48 aralığını nasıl hesaplayacağız, laf değil de şu artı şu, şu eksi şu gibi söylerseniz ben de anlarım, bir de "düşülen" diyorsunuz o ne demek YAZILAN manasına mı?

Geri