E-Okula Öğrencinin Okuduğu Kitapları Girme

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Merhaba Arkadaşlar.
Malum Milli Eğitim Bakanlığı e-okul modülünü kullanıyor. Bu modülün genel olarak kullanışlı olduğunu söyleyemeyiz. Ama bir kitap girme modülü var ki öğretmenleri canından bezdiriyor. Gerekli tanımlamaları yaptıktan sonra bunu excelden otomatik olarak girmemiz mümkün mü?
Ekteki dosyalarda açıklamalar var. Şİmdiden teşekkür ederim.
İlgilenen arkadaşlar olursa kendilerine sadece kitap giriş yetkisi olan bir şifre tanımlayabilirim.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Excel de hazırlayacağınız dataları web sitesinin sisteminemi otomatik kaydettirmek istiyorsunuz yani anladığım kadarıyla, bu bana göre mümkün değil. Çünkü web sitesinin veri tabanı ile bağlantı kurmak gerekir ve o veri tabanının dizaynı excelden gelecek veriye uygun olması gerekir. Web sitesini siz yaptıysanız sorun yok zaten:) ya da ben yanlış anladım. Yine de uzman arkadaşlar umarım yardımcı olurlar. İyi çalışmalar.

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
hayır ben yapmadık web sitesini:) Forumda exceldeki bilgilerle tedaştan otomatik fatura sorgulama, yine exceldeki bilgilerle internet bankacılığına girme gibi konular vardı ve arkadaşlar başarılı olmuştu. Ben de bir umut dedim:)
Teşekkür ederim ilgin için.

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Yapılan işlemleri koordine edecek otomatik makrolar yazılabilir ama direk veritabanına exceldeki verileri işletmek için bildiğim kadarıyla ftp şifresini felan bilmek gerekir. Ya da bazı sitelerde excelde hazırladığın telefon rehberini satır dütunlarını tanımlayarak kaydetme gibi veri işlemleri var belki kullandığınız panel de böyle excelden gelen verileri alacak bölüm varsa verdiğim örnekteki gibi neden olmasın. Hee şunu da söyleyim. Ben bildiğim kadarıyla yazıyorum, uzman değilim. İyi geceler:)

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
hocam zaten biz kitap kaydedebiliyoruz. Kaydet tuşuna basınca kitaplar kaydediliyor. Yani şuan nasıl foruma bir cevap yazarken ftp şifresi gerekmiyorsa o da öyle birşey sanırsam.
Mutlaka çözüm bulmam lazım.
iyi geceler...

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 Pro Plus Türkçe
S.A.
Sayın hilmi0707
kitap kaydedilen sayfaya ulaşabilmem ve ne yapılabilir diye bakabilmem için
kitap kayıt sayfasına erişim sağlayabileceğim bir şifre oluşturabilirsen yardımcı olabilirim.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
son versiyon
eokulakitap.com

xxxxxxxxxxxxxx.com bu adresi tıklarsanız e okula kitap girmenin en kolay yolunu görürsünüz.

Hüseyin

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 - Türkçe
xxxxxxxxxxxxxx.com bu adresi tıklarsanız e okula kitap girmenin en kolay yolunu görürsünüz.
Verdiğiniz adreste lisanslı bir programın nasıl kırılıp kullanılacağı video ile anlatılıyor.

Bu tarz içeriği olan bir siteye link verilmesi forum kurallarımıza aykırıdır.
Site adresi tarafımdan kaldırıldı.

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
turk-x hocam
yıl sonu işlemleri bitsin hemen size bir şifre tanımlayacağım.