- Excel Vers. ve Dili
- Ağırlıklı olara 2003,2007,2010
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 31.10.2023
Herkese İyi Akşamlar Diliyorum. Özellikle Liselerde idareci olarak çalışan arkadaşlara çok yararlı olacağını düşündüğüm ve daha önce de paylaşmıştım fakat şu andaki durumu hiç excel kullanmayı bilmeyenlerin bile güncelleyip kullanabileceği duruma gelmiş olan belge. Bu konuda formdan çok yararlandım. Özellikle muygun beye katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum (belgenin güncellenmesi ve yeni veri ekleme işi bir tık uzaklıkta. Benim şuanda belgemde 3500 kayıtlı mezunum var ve beblge hazırlama işi 15-20 sn de bitiyor.
Belgenin kullanılması ile ilgili soruları memnuniyetle cevaplayacağım.
Ayrıca Kullandığım bütün kodlar alıntı olup tamamı formdan alınan örneklerle yapılmıştır.
NOT : Belgemi inceleyecek üstatlar için eksiklikler: 1 UsreForm üzerinde seçilen kişiyi form üzerinden belgesini yazdırma kodları ilave eden olursa çok teşekkür ederim.
Belgenin kullanılması ile ilgili soruları memnuniyetle cevaplayacağım.
Ayrıca Kullandığım bütün kodlar alıntı olup tamamı formdan alınan örneklerle yapılmıştır.
NOT : Belgemi inceleyecek üstatlar için eksiklikler: 1 UsreForm üzerinde seçilen kişiyi form üzerinden belgesini yazdırma kodları ilave eden olursa çok teşekkür ederim.
Ekli dosyalar
-
387 KB Görüntüleme: 18