• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Çoktan Seçmeli Sınav

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan jale
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sayın leventm bir önceki sayfadaki Sınav isimli dosyanızı çektim. Başarılı bir çalışma öncelikle kutluyorum.Ancak Anabelgeden girdiğimizde isimle açtığımız excel sayfasında 2 sayfadan oluşan çalışma kitabı geliyor .Sorular ve cevap sayfaları.Buraya kadar sanırım sizin planladığınız gibi ancak buradan sınav uygulamsı yapıldıktan sonra oluşan excel çalışma kitabınızda sizin sınav klasörü altında oluşturulan (kodun olşturduğu) çalışma kitabından farklı olarak sorular ve cevap adlı iki sayfadan oluşan bir çalışma kitabı oluşuyor.Oysa sizin Sınav klasörünüzün altındaki ad ile oluşan çalışma kitaplarında (örnek dosyada)sadece cevap adlı bir sayfa oluşmuş.Bilginize ....

Ã?ncelikle teşekkür ederim.

Dosyadaki örnekler anabelge isimli dosyadan değil tamamen degerlendirme dosyasının çalışmasını test etmek amacıyla el ile oluşturulmuştur. Asıl olan iki sayfadan oluşan kitaplardır. Yani Anabelge den oluşturulan dosyalardır.

ekleri nereden alabiliriz

Merhaba sayın arkadaşlar,
O kadar zahmete girerek hazırlamış olduğunuz, bu nadide çalışmalarınızı incelemek isteriz , rica etsem bu belgeleri nereden indirecegimi söylermisiniz, arkadaşlar,
İnsan örnek çalışmaları inceleyerek daha çabuk yol alıyor, ne dersiniz.
Emegi geçen bütün arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim...
Selamlar sayğılar...

Merhaba sn akd

Þu an buradaki dosyalar ön çalışmaydı. Bir kaç güne kadar (muhtemelen yarın)bitirilmiş halini tekrar sunacağım o zaman incelemeniz daha yaralı olacaktır.

selamlar

Hüseyin,
Hüseyin Bey ben geçen hafta size hotmail.aracılığıyla bir sınavmatik dosyası göndermiştim eğer o dosyayı bu bölüme yani "çoktan seçmeli testler" bölümüne eklerseniz sevinirim. eğer elinize ulaşmadı ise yeniden gönderebilirim.

Üstatlarım ekteki dosya yok

Üstatlarım ekteki dosya yok
Varmıdır ulaşma imkanım

arkadaşlar ben hiçbir attachment göremedim ve eğer mümkünse son halini gönderseniz de dosyanın üzerinde biz de beyin jimnastiği yapsak!

Ok çok sağolun.

Konu Hortlağı :)

Kusura bakmayın konuyu hortlattım ama.Bu dosya yedeklerinizde varsa ekleyebilir misiniz?

bu konu ile ilgili dosyası elinde olan arkadaş varsa yeniden yükleyebilir mi?

Levent bey

arama yaptırırken tam istediğim şeyi buldum diyecekken dosyayı göremedim.

Eğer bu dosyayı bulup tekrar ekleme şansınız varsa gerçekten mutlu olurum

güzel bir gün dileği ile

Çok eski bir çalışmam ama sanıyorum son hazırladığım dosya ektekiydi. Dosyayı açtığınızda klasörü herhangi bir klasöre kopyalayın. Daha sonra "sinav" klasörü içindeki "ANABELGE" isimli dosyayı çalıştırın. Dosyayı çalıştırdığınızda açılan pencereye bir isim kaydederek işleme başlayabilirsiniz. Değerlendirme içinde yine aynı klasör içindeki "degerlendirme" dosyasını kullanabilirsiniz.

Not: Bu konu için yeni bir program geliştirme çalışması yapabiliriz.

Ekli dosyalar

levent üstadım

öncelikle ellerinize sağlık. Bir çok şeyde kullanılabilecek bir program. Sayenizde aklıma bir sürü fikir geldi bunu kullanmak için.

Ben bu sınav dosyasını aslında ilkokul öğrencilerinde kullanmak istemiştim. Kızım ilkokula gidiyor ve onun öğretmeniyle birlikte evlere excelden testler yollamaya çalışıyoruz. Bu çalışma onlar için ağır olur. Ben daha sadece bir şey yapabilirmiyiz diye sormak istemiştim. Öğrencilere bir sayfa halinde soruları gönderelim , onlar aynı test misali sayfa üstünde cevapları ilgili butona tıklasınlar ve sonra maille bize yollasınlar. Bizde cevap anahtarımızın ve sonuçları değerlendireceğimiz dosyanın olduğu yere bunları kopyalayıp genel değerlendirme alalım. Biraz istatiksel bir çalışmada olsun istiyoruz.

Mesela çocukların en çok zorlandıkları (yanlış yaptıkları) sorular gibi. Yada sınıf başarı oranı gibi. Ama öncelikle böyle bir test sistemi oluşturabilirsek üstünde geliştirmeleri yapmak daha kolay olacak gibime geliyor.

Bu konuda yardımcı olabilirseniz gerçekten sevinirim.

Geri