Bordro Oluşturma???

baykan_m

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
22.03.2028
Merhaba Arkadaşlar,

Benim bir maaş tablom var. Bu tabloda bir çok kalem ve tutarlar var. Benim istediğim şey ekrana koyulan "Bordro Oluştur" butonu ile istediğim şablonda istediğim kalemleri dökmesini istiyorum. Ve bu formatı A4 sayfasına 4'e böldürmek istiyorum. Yani 1 sayfada 4 kişinin maaş bordrosu olacak ve bu bordrolarda fazla mesaisi, devamsız kesintisi, yıllık izin gibi bilgileri yer alacak.

Örneğin, Tablom Sayfa1' de ve a2'de adı soyadı, b2'de fazla mesai tutarı, c2'de devamsız kesinti, d2'de yıllık izin gibi kalemleri var. ben bunları sayfa 1'e yerleştirdiğim "Bordro Oluştur" butonu ile sayfa 2'ye bir tablo içerisinde yazdırmak istiyorum.

Umarım anlaşılır şekilde yazmışımdır. Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi günler

Ömer BARAN

Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 2013 ( 32 bit ) TÜRKÇE
(18.03.2020) - Uzman olduğu için tarih geçersiz oldu.
Merhaba Sayın Baykan.

Sorunuzu, cevabımın altındaki açaklamaları okuyarak, bir örnek belge ile desteklerseniz,
daha hızlı sonuca ulaşacağınızı düşünüyorum.

baykan_m

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365
22.03.2028
Merhaba Ömer Bey,

Dediğiniz şekilde dosyayı yükledim. Dosya biraz karışık gelebilir. Ancak benim yapmak istediğim şey sadece maaş dosyası içindeki belli kalemlerin a4 sayfasında 4 kişi olacak şekilde yazılması. Office 2016 hazır excel şablonlarında bordro oluşturma diye bir şablon var. Orada tam istediğim yapılmış ancak bunu kendi tablomda yapamıyorum.

Dosya Linki:
http://s4.dosya.tc/server/03m8m8/05-2016_GUNCEL_-_Kopya.xlsx.html

Ömer BARAN

Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 2013 ( 32 bit ) TÜRKÇE
(18.03.2020) - Uzman olduğu için tarih geçersiz oldu.
Merhaba.
Belgenize şimdi baktım.
İstediğiniz hususa yönelik bir sayfa göremedim ve örnek olması bakımından
YAZICI isimli bir sayfa ekledim, kendinize uyarlayabileceğinizi düşünüyorum.
.

Ekli dosyalar