Belirtilen saatte yedek

Katılım
6 Mart 2006
Mesajlar
251
Arkadaşlar merhaba,

C:\Data\Data1.xls dosyamı hergün saat 21:00 de

D:\Data Yedek\ Klasörüne tarih ve saat ekleyerek yedek alması için nasıl bir kod kullanabilirim acaba?

Şimdiden teşekkürler.

Herkese iyi çalışmalar.
 
Katılım
6 Mart 2006
Mesajlar
251
Sub auto_open()
Application.OnTime Now + TimeValue("16:00:00") - Now, "Yedek"
End Sub

Sub Yedek()
ActiveWorkbook.SaveCopyAs "C:\user\GROUP\SAL\AAA\Backups\C&E Program.xls"
MsgBox "Dosyanız kaydedildi"
End Sub

Bu şekilde bir kod buldum ama burda açık olan xls dosyası için yapılmış.

Bu kod üzerinde kaydedeceği dosya kısmını nasıl değiştirebiliriz acaba?
 
Katılım
18 Ağustos 2006
Mesajlar
154
Excel Vers. ve Dili
Mr Step Back
Zamana Bağlı Yedek almak

Kod:
Private Sub CommandButton1_Click()
yol = InputBox("kayıt numarası girin")
Application.Wait Now + TimeValue("00:00:10")
If yol = "" Then
Exit Sub
End If
ActiveWorkbook.SaveAs "C:\test\" & yol
MsgBox "dosya kaydedildi"
End Sub
 
Katılım
6 Mart 2006
Mesajlar
251
Teşekkür ederim Sn.ismailmuhcu

C:\Data\Data1.xls nin yanında birde br.mdb dosyam var bunuda eklemek için kodlarda değişiklik yapabilirmiyiz?
 
Üst