- Excel Vers. ve Dili
- 2019 TR
Merhabalar,
Bir çalışma yapmak istedim ama benden kaynaklanan sebeplerden birbirine karıştı.. Şimdi toparlayıp tek dosya halinde ekledim..
Kısaca anlatmak gerekirse Süpervizörlerimiz var ve bu süpervizörlerimizin çalışmalarını organize etmemiz lazım.. Süpervizörlerimizin yetmediği durumlarda tedarikçilerden destek alıyoruz. Süpervizörlere aynı tarihlerde ikinci bir iş veremiyoruz ama tedarikçilerde böyle bir sıkıntı yok. Eki incelerseniz daha basit anlayabilirsiniz..
Kafanıza takılan bişey olursa ben burdayım hemen cevap veririm..
Yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim..
Not: Tarih girilen sutunlarda boş hücreler olabilir yada not düşülmüş olabilir. Bazen tarih belli olmayabilir ama işin gün sayısı belli olabilir.. yani her olasılık var..
Bu sorularımla ilgili açtığım konuların linkleri aşağıdadır.
Personele aynı günlerde iş vermeme
Personelin çalıştığı günleri renklendirmek (Koşullu biçimlendirme)
Bir çalışma yapmak istedim ama benden kaynaklanan sebeplerden birbirine karıştı.. Şimdi toparlayıp tek dosya halinde ekledim..
Kısaca anlatmak gerekirse Süpervizörlerimiz var ve bu süpervizörlerimizin çalışmalarını organize etmemiz lazım.. Süpervizörlerimizin yetmediği durumlarda tedarikçilerden destek alıyoruz. Süpervizörlere aynı tarihlerde ikinci bir iş veremiyoruz ama tedarikçilerde böyle bir sıkıntı yok. Eki incelerseniz daha basit anlayabilirsiniz..
Kafanıza takılan bişey olursa ben burdayım hemen cevap veririm..
Yardım edenlere şimdiden teşekkür ederim..
Not: Tarih girilen sutunlarda boş hücreler olabilir yada not düşülmüş olabilir. Bazen tarih belli olmayabilir ama işin gün sayısı belli olabilir.. yani her olasılık var..
Bu sorularımla ilgili açtığım konuların linkleri aşağıdadır.
Personele aynı günlerde iş vermeme
Personelin çalıştığı günleri renklendirmek (Koşullu biçimlendirme)
Ekli dosyalar
-
22.1 KB Görüntüleme: 32