selam ya ben aynı hücrede hem çıkarma hem toplama yapmak istiyorum... şöyle anlatayım bi borç alacak çalışması yapıyorum.. borç yazdığmda otomatik olarak toplasın alacak verisi girdiğimde çıkarsın istiyorum acil yardımm ... anlatabldm umarım
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Merhaba,selam ya ben aynı hücrede hem çıkarma hem toplama yapmak istiyorum... şöyle anlatayım bi borç alacak çalışması yapıyorum.. borç yazdığmda otomatik olarak toplasın alacak verisi girdiğimde çıkarsın istiyorum acil yardımm ... anlatabldm umarım
Ekteki örnek işinizi görür mü?bi firma için 2010 dan itibaren bütün borç alacakları giriyorum... şöyle anlatayım.. excell sayfasında borç tutarı, alacak tutarı ve toplam tutar düşününn.. ben borç tutarı girdiğmde toplamda otomatik toplasın alacak tutarı girdiğimde otomatik eksiltsin istyrm.. yani tutarları elle grmek istemiyorm
Miktarları borç yada alacak olarak işlerseniz sonuca ulaşacaksınız.ilgelendiğiniz için tesekkür edrimm evet aradığım bu peki nasıl uygulayacagm kendi çalısmamda excell özürlüym de
Borç alacak borç bakiye alacak bakiye
seklinde sayfam...
Borç girdğimdeborç bakiyede toplasın alacak bakiye grdigmde düşsün istyrm beceremedm hala
Merhaba,meraba fazla mesai hesaplama tablosu aradım ama bulamadım yardımcı olurmusunuz