Aylık Faaliyeti Tabloda İşaretleme

Excel Vers. ve Dili
Office 2010
Merhaba.
Aynı tarihte aynı isim için 1'den fazla X işareti konulmuş olması durumu hariç olmak üzere;
formüllerle oluşturulmuş dosya ekte. Alternatif olsun.
Ne kadar uğraşmışsınız, çok mahcubum sizlere karşı. :oops:
Yalnız esas problemim devam ediyor. :oops:
12.01.2015'de altalta iki görevlendirme var. Bu görevlendirmelerden ilkine ait veriler (Hasan Tan, Kemal Işık ve Mehmet Kır) "Seyyar"a çekiliyor ancak ikinci 12.01.2015 tarihindeki görevlilere ait (Ahmet Hakan, Aygün Cemal ve Doğan Kozlu) veri gelmiyor!!!
Bu örnek, farklı tarihlerde de iki ayrı görevlendirmeler mevcut.
Sizin dediğinizin -Aynı tarihte aynı isim için 1'den fazla X işareti konulmuş olması durumu- işlemi veri girişi esnasında telafi ederim.

Çok çok teşekkürler.

YUSUF44

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
İş : Ofis 365 - Türkçe
Ev: Ofis 365 - Türkçe
Sayın harziyan, Liste sayfasında aşağıdaki kodu kullanırsanız, daha önceki düzenlememe ek olarak liste sayfasında X işareti koyulduğunda Seyyar sayfasında da ilgili haneye X işareti koyacaktır.

Liste sayfasında E4'ten itibaren tarih ve isim kesişimi olan hücreye ilk tıklayışınızda X yazar başka yere tıklayıp ikinci kez tıkladığınızda ise X'i siler. istediğinize en uygun hali bu oldu sanıyorum. Öncekilerden farkı ise for next döngüsü yerine isimler ve tarihler standart olduğundan belirli hücrelere doğrudan işlem yapıyor. Tabi bu kodları kullanırsanız Seyyar sayfasındaki puantaj kısmında formülleri silmelisiniz.

Kod:
Private Sub Worksheet_SelectionChange(ByVal Target As Range)
On Error Resume Next
sonsat = Cells(Rows.Count, "B").End(3).Row
sonsüt = Cells(2, Columns.Count).End(xlToLeft).Column
If Intersect(Target, Range(Cells(4, "E"), Cells(sonsat, sonsüt))) Is Nothing Then Exit Sub
Application.EnableEvents = False
    If Target = "X" Then
        Target = ""
    Sheets("Seyyar").Cells(Target.Column + 3, Day(Cells(Target.Row, "B") + 5)) = ""
    [A1].Select
    Else
        Target = "X"
    Sheets("Seyyar").Cells(Target.Column + 3, Day(Cells(Target.Row, "B") + 5)) = "X"
    [A1].Select
    End If
Application.EnableEvents = True
End Sub

Excel Vers. ve Dili
Office 2010
Eyvallah Yusuf Kardeşim, emeğine sağlık. Çok teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 , Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
24.01.2019
selam,
Formüllerle hazırladığım dosyada, birden fazla gün olması olayını atlamışım. Düzeltebilmek için ise ancak vakit bulabildim. Dosya ektedir.
Kolay gelsin..

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Office 2010
Problem çözülmüştür.

selam,
Formüllerle hazırladığım dosyada, birden fazla gün olması olayını atlamışım. Düzeltebilmek için ise ancak vakit bulabildim. Dosya ektedir.
Kolay gelsin..
Operasyon tamamlanmıştır. :mutlu: Keyfimden havalara uçasım geldi ya. Dosyanın can alıcı noktalarından birini daha http://www.excel.web.tr/ ailesi sayesinde hallettim. Bu forumda emeği geçen başta şu an sorularımla uğraşıp didinen Sakman26, Yusuf44 ve Ömer Baran olmak üzere tüm dostlardan Allah Razı Olsun İnşallah.
Kalın sağlıcakla...

Excel Vers. ve Dili
access
Tamda bana böyle bir şey lazım ama ekli dosyaları göremiyorum. :(