Ağda Açık Bulunan Exceli Tüm Bilgisayarlarda

hgenc545

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
21-08-2025
SRV.png
Merhabalar, sayın @cems , sayın @askm , sayın @Zeki Gürsoy , sayın @systran .
@Hüseyin Ayhan kardeşimi çok iyi anlıyorum. Aynı dertten musdaribim. Benzer bir kurumsal şirkette olduğum için, ve çok geniş bir kullanıcı hattıyla çalıştığım için, biraz da konuya bakış açısı katmak ve aynı konuya benzer olduğu için kendi derdimi(zi) grafikle anlatmaya çalıştım.

Bunun üzerinden bana da yardımcı olursanız sevinirim. Bu sorunu çözdüğümüzde Hüseyin ayhan kardeşimin sorunu için de bir yol açmış olurum diye düşünüyorum.

Benim sorunum grafiği inceledikten sonra anlam kazanacak.
İlk kullanıcı açtıktan 15 dk sonra dosya otomatik olarak yapılan değişiklikleri kaydedip kapansın.
Kapatırken msgbox ile "dosya 1dk içinde kapanacaktır, lütfen verilerinizi kaydedin" mesajı yazsın.

Umarım bu başlıkta destek isteyerek yanlış yapmamışımdır.

Zeki Gürsoy

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 365 (64 bit) - Türkçe
Ana Server makineye Access dosyası yerleştirin. Siz Access i güncelleyin, diğer kullanıcılar Excel dış veri ile veriyi okusun. Diğer kullanıcıların Excel dosyaları 7/24 açık da olsa böyle bir probleminiz olmayacaktır.

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Ana Server makineye Access dosyası yerleştirin. Siz Access i güncelleyin, diğer kullanıcılar Excel dış veri ile veriyi okusun. Diğer kullanıcıların Excel dosyaları 7/24 açık da olsa böyle bir probleminiz olmayacaktır.
Hocam diğer excel kullanıcıları ado ile accese veri kaydedebilirmi,ayni anda veya sıra ile?

Zeki Gürsoy

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Office 365 (64 bit) - Türkçe
Evren Bey, Server sistemler de dahil her kullanıcı tablodaki kilit kalkana kadar sırasını bekler.

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Hocam veri girmek için bağlanırken lock ve key ne olmalıdır?
Kilit nasıl kalkar?
Teşekkür ederim.