emek ve paylaşımın için çok teşekkür ederim. oldukça zorlanarak yapacağım program yerine bu programı kullanacağım. tekrar çok teşekkürler...
Öncelikle emeği geçen arkadaş(lar)ımıza sonsuz teşekkürler. Her küçük işletmenin işini görebilecek gayet hoş bir program. Emeğinize sağlık.
Programı açamayan arkadaslar ben yeni indirdim ve çalıştırdım. Girişte ilk karşınıza çıkan şifre panelini kapatıp, accessinizin verdiği güvenlik uyarısına seçeneklerden "Bu içeriği etkinleştir" demeyi unutmayın.
Daha sonra şifre paneli tekrar karşınıza çıkıcak. Üstten bir kullanıcı seçin şifreyide
123
olarak girin. Şifre doğru sorun yok yani.
Program içinde bazı yönetim alanlarında soracağı şifrelerde arkadaşımızın dediği gibi
1985
Ellerinize sağlık. güzel bir program olmuş. başarılarınızın devamını dilerim. izin verirseniz bende bu programı kendime uyarlamak istiyorum bu konuda yardım ederseniz sevinirim.
syn göçebe81 proğram para birimini tl olarak gösteriyor bunun değişikliğini nerden yapabiliriz. ytl olarak görünmesini istiyorum.ve firma adını değiştirmek istiyorum. yardımlarınız için şimdiden teşk ederim.
arkadaşım çok güzel olmuş eline sağlık. ben de access de yardımlaşma sandığı programı yaptım ama çekebileceği kredi, çekilan kredi faizi hasaplanması gibi alanları yapıyorum hesaplamaları doğru yapıyor. ama hesaplanan değeri ana tabloya kaydedemiyorum çözüm önerin varmı. varsa lütfen cigle_06@hotmail.com
Çok harika bir çalışma olmuş.
Yalnız ürün satışında problem yaşıyorum. Örneğin. Bir adet masayı stoklara ekledim. Ancak o masayı bir türlü satamıyorum. Sürekli hata veriyor. Ürün seçemiyorum. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...
programı açamıyorum, ingilizce 2003 ofise kullanıyorum this program was communicating with OLE SERVER or ActiveX control gibi birşeyler diyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.