DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Maalesef hocam frame içinde de aynı sorun devam ediyorListview nesnesini bir frame içine koyun.
hocam inceledim ama göremedim. user form ilk açıldığı zaman normal boyutta oluyor listview ama sekme değiştirdiğim zaman boyut küçülüyor. ilginçListWiew le ilgili kodların içinde ListWiew'i yeniden boyutlandıran kod satırı olabilir mi?
ben de sırf bunun için 2021 32 bit excell kurulumu yaptım ama sorun hala aynı. sevgili dede peki şu listviewi bir frame içine alsam ve bizim tasarımda kullandığımız bir yöntem var "fill container" listviewin içinde olduğu framein genişliğine eşitlenmesini sağlayan bir kod yazılabilir mi acaba ?64 Bit Ofis 2013 'te ListWiew çalıştıramadığım için deneme şansım yok. Umarım Üstatlar bir çözüm bulur.
hemen deniyorum. sonuca yazacağım usdatDeneme şansım yok. Sadece zihin jimnastiği diyelim. UserForm_Initialize kısmına;ListWiew1.Width = Frame1.Width
şeklinde denemek lazım.
Olmazsa, Üstatlardan yardım bekleyeceğiz.
Sonuç maalesef olumsuz üsdatDeneme şansım yok. Sadece zihin jimnastiği diyelim. UserForm_Initialize kısmına;ListWiew1.Width = Frame1.Width
şeklinde denemek lazım.
Olmazsa, Üstatlardan yardım bekleyeceğiz.
Baktım usdat ama bir sorun yok. şimdi bir arkadaşın pc de denedim bu sorun sadece bende oluyor. ayrıca şunu da farkettim ki listview custom ayarlarını da açamıyorum. Sorun her ne ise taa buradan başlıyorBirde listview'in left değerini değiştiren bir kod olabilir mi ona bakın. Eklediğiniz resimden left değeri sorunlu gibi duruyor.
register sorunu çözülmesine rağmen. listview sorunu hala devam ediyor. çok enteresanAşağıdaki linklerdeki çözümleri deneyin.
Windows 8' de İmagelist custom açma sorunu
Merhaba, Userform üzerinde imagelist seçili iken properties özelliklerinden custom'u seçtiğimde aşağıdaki hatayı alıyorum. Class not registered Looking for object with CLSID:(7EBDAAE1-8120-11CF-899F-00AA00688B10) Kullandığım version office 2007. Windows 7 de sorunsuz, Windows8 hata...www.excel.web.tr
Windows 10 da Office 365 de listviewde hata class not registered. Looking for object with clsıd :(7EBDAAE81-8120-11CF899F....
Windows 10 da Office 365 de listviewde hata class not registered. Looking for object with clsıd :(7EBDAAE81-8120-11CF899F....www.excel.web.tr