DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Bu programın son hali ne oldu acaba, geliştirildi yoksa aynı mı kaldı.
bu program benim aylardan beri aradığım ve access te yapmayı hayal ettiğim program aslında,baya kurcaladım içini ama anlayamadığım şey kitap ekle dediğimiz zaman yazarı nasıl seçiliyor ?
Merhaba..benim anladığım her kitap kaydı yaptığında yazarıda yazman gerekiyor yani yeni kayıt açman gerekiyor.o zaman bu yazarlar nereye ve niye kaydediliyor anlamadım ? eğer gerçekten öyleyse çok saçma birşey olmuş olur,gitarisyen bunu nasıl düşünememiş hayret doğrusu.benimde evimde kitaplarım var eğer böyle bir şey yapabilseydem aklıma gelen ilk şeylerden biri olurdu bu söylediğim şey...
dosya neden inmiyr acaba?Merhaba;
Çok sevdiğim kitaplardan çektiğimi bir Allah bilir, bir de ben bilirim Evimde bulunan 2000in üzerindeki kitabın bakımının zor olması, kitaplığımın temizliğinin birkaç gün sürmesi bir yana, evime her gelen misafirin geri getireceğim diyerek kitaplarımı alması ama hiçbir zaman geri getirmemesi, benim de çoğu zaman hangi kitabımı kimlere verdiğimi unutmam sürekli krize girmeme neden oluyor
Ben de oturup, kitaplarımın kayıtlarını tutabileceğim, hangi kitaplarımı kimlere ödünç verdiğimi görebileceğim ve bunların bir listesini alabileceğim bir veritabanı oluşturmak istedim. Bu yüzden oturdum ve birkaç gün çalışarak Accesste, ekte örneğini gönderdiğim Ev Kütüphanesi Arşiv ve Ödünç Kitap Takip Programını tasarladım.
Aslında Access öğrenmeye başlamamın en büyük nedenlerinden bir tanesiydi kitaplarımın kayıtlarını tutabilmek Sürekli söylediğim gibi daha acemiyim ve yolun çok başındayım. Ancak bu forumda Accessle ilgili yazılan her yazıyı ve eklenen her örneği elimden geldiğince takip etmeye, anlamaya, kendimce örnekler üzerinde denemeler yapmaya çalışıyorum. Yeri gelmişken forumda Sayın modalının, Taruzun, yeni54' ün, cüneytanın, küçükşengünün, ayhan2122nin, simendifer'in, akd'nin, beab05'in ve adlarını burada uzun uzun sayamayacağım değerli ustaların, uzmanların, forum üyelerinin, arkadaşların ve Accessle ilgili bir şeyler yapmaya çalışan herkesin bilgilerinden, örneklerinden, fikirlerinden çok faydalandığımı söylemeliyim Bu nedenle herkese çok ama çok teşekkür ediyorum
Yaptığım uygulamadaki kusurları, hataları ve eksiklikleri acemiliğime vermeniz ve hoşgörmeniz dileğiyle ekte yaptığım çalışmayı gönderiyorum
Saygılarımla