• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

zamanlı makro

uyarılarınız için teşekkürler hocam... a1 hücresindeki değeri belirlenen zamandan önce tetiklettirebilirsem (f2+enter ile) makro yine çalışıyor dosyayı açıp kapatmaya gerek olmadan
sizin son mesajınızdan bende buraya yoğunlaşmıştım

bu çalıştır düğmesini belirlenen zamandan önce kendi kendine tıklatmak imkanı yokmu? çünkü ben izine çıktım diyelim 1 hafta yokum birisinin sürekli bunu tıklaması gerekecek..unutulabilir v.s

bu çalıştır düğmesini belirlenen zamandan önce kendi kendine tıklatmak imkanı yokmu? çünkü ben izine çıktım diyelim 1 hafta yokum birisinin sürekli bunu tıklaması gerekecek..unutulabilir v.s

Ben sorunuza zadece alternatif bir çözüm sunmuştum şimdi bakıyorum soru soruyu getiriyor.

Çalıştır düğmesi sadece F1 hücresindeki zamanı değiştirdiğinizde tıklamak gerekiyor diğer taraftan dosya açık kaldığı sürede kod çalışıyor.

F1 hucresinin değiştiğindede kodu aşağıdaki kod ile tetikliyebilirsiniz.Bu kodu sayfanın kodbölümüne ekleyin.

Kod:
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Intersect(Target, [F1]) Is Nothing Then Exit Sub
deneme
End Sub

Siz diyelimki 20 gün izine çıktınız dosya açık kaldığı sürece F1 hücresindeki zaman geldiğinde kod kendisi belli krterler oluşunca çalışacaktır.

Bu konuda başka mesajda yazmıyacağım size iyi çalışmalar diliyorum.

Tamam mesele anlaşılmıştır.Çok teşekkürler Halit hocam.
cevap yazmayacağım demişsiniz ama son bir şey aklıma takıldı...F1 hücresine saate ilaveten gün-ay-yıl tarihte eklemek mümkünmü..örnek: 25.09.2013 17:45:00 gibi...

Tamam mesele anlaşılmıştır.Çok teşekkürler Halit hocam.
cevap yazmayacağım demişsiniz ama son bir şey aklıma takıldı...F1 hücresine saate ilaveten gün-ay-yıl tarihte eklemek mümkünmü..örnek: 25.09.2013 17:45:00 gibi...

Bu son mesajım ekli dosyanızı kontrol edin.

Ekli dosyalar

Geri